avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini zgomotosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini zgomotosi

Buna seara,

Am mari probleme cu noii vecini, de la ora 9 la 13 cainele urla, latra, cam 2h in toata aceasta perioada..i-am zis vecinului si azis ca nu are ce sa faca, la 13 cand vine copilul de la scoala, bate mingea, sare, galopeaza si ce o mai face, a venit si un vecin in vizita, cand a auzit cat de rau pot sa faca si copilul si cainele, le-a atras si el atentia, le-am atras si eu atentia si au zis ca nu ce sa faca...ok. Mai nou, de doua saptamani, de la 18 la 22 ma tin intr-una pe muzica populara, dau televizorul pe 30+ ca sa inteleg ceva, le-am zis sa inceteze ca sa nu ajungem la politie si replica lor a fost: "Am vorbit cu un politist si a zis ca pana la 22 putem asculta muzica". Ma dispera, nu ma mai pot concentra pe nimic, sunt in sesiune si stau sa le ascult muzica...Ce pot face???

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andu18 , utilizator 18:05, 20 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am vorbit cu un politist si a zis ca pana la 22 putem asculta muzica".

Atat disp L nr 61/1991 republicata cat si regulamentul de ordine interioara a fiecarei asociatii de proprietari prevede program d eliniste 22-07 13-15
Si in afara programului de liniste nu este permis a se realiza zgomote care deranjeaza
Daca vecinii staruie sa asculte muzica la volum peste limita bunului simt ,daca nu educa copilul ca in apartament nu se bate mingea,sesizati oficial politia teritoriala
Buna seara,

Am apelat la politie si ziua urmatoare, drept razbunare cred, au ciocanit toata ziua, nu mai asculta muzica in schimb tot bat cu ciocanul, le-am batut in calorifer si in secunda urmatoare au batut si ei in calorifer asa ca, zic eu, o fac din razbunare... mentionez ca mama este bolnava de cancer si are nevoie de odihna, ce mai putem face impotriva acestor vecini care ne dispera? de la ora 08 au tot batut, au taiat lemne...nu stiu ce fac in casa...

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare vecin radu_laudatu radu_laudatu Buna seara! Ma numesc Radu si de doi ani si jumatate m-am mutat impreuna cu sotia si catelul intr-un bloc vechi iar sub mine sta o femeie de 60 de ani care ... (vezi toată discuția)
Vecin drogat si galagios ( 4,5 ani ani de teroare ) axa111 axa111 Va salut! Undeva in 2014 am achizitionat un apartament in sectorul 4. Ei bine, vecinul de sub mine, m-a terorizat pur si simplu de cand m-am mutat, pana in ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc dorintent dorintent Buna ziua,stau in Oradea intr-un bloc cu 20 de apartamente,problema mea nu este asa mare ,dar totusi deranjeaza,si consta in faptul ca vecinul de deasupra are ... (vezi toată discuția)