avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate toderiuc.nadia

Activitate toderiuc.nadia

nu am rezolvat inca nimic. am discutat la primarie despre situatie si am ajuns la concluzia ca vanzatoarea a facut cerere de reconstituire conf. legii 18/1991 si a inclus si suprafata aferenta casei primind si un titlu de proprietate, fara sa specifice scaderea in urma tranzactiei din 1983. In concluzie, aceasta trebuie sa "desfaca" acel titlu de proprietate, pentru a revendica suprafata.
am mers cu actele la un avocat. avocatul mi a spus sa merg cu vanzatoarea pentru a face o declaratie la un notar precum "că s-a predat în contul prețului tot terenul aferent construcțiilor"
casa cumparata in 1983, prin contract de vanzare-cumarare. terenul aferent constructiei de 250 mp trecut in proprietatea statului. Nu am facut cerere de reconstituire conform legei 18/1991. se poate altcumva reconstitui terenul?
Intr-o actiune pentru constatare de teren, actiunea trebuie numai decat sa se adreseze judetului in care se afla suprafata? Sau se poate si intr-un alt judet?
Răspuns la discuția Pământ de sub casă
Mulțumesc!
Casă cumpărată în 1983 suprafată de 250mp.Terenul de sub casă cui aparţine:proprietarului sau statului?Menţionez că până în prezent am plătit impozitul la primărie,dar când am vrut să-l intabulăm ni s-a spus că"casa stă în aer" că terenul pe care stă casa ar fi al statului după 1991.Dar impozitul l-am plătit pt 250mp(casa&curte.Ce se poate face?