avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pământ de sub casă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pământ de sub casă

Casă cumpărată în 1983 suprafată de 250mp.Terenul de sub casă cui aparţine:proprietarului sau statului?Menţionez că până în prezent am plătit impozitul la primărie,dar când am vrut să-l intabulăm ni s-a spus că"casa stă în aer" că terenul pe care stă casa ar fi al statului după 1991.Dar impozitul l-am plătit pt 250mp(casa&curte.Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: toderiuc.nadia , utilizator 19:57, 16 Februarie 2018
Obțineți Ordinul Prefectului pentru cei 250 mp
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la propietate a_gmona a_gmona In 1979, tatal meu a vandut o casa la tara impreuna cu 250mp. Toata curtea avea 1250mp. Ma intereseaza daca Primaria putea sa-l puna in posesie pe noul ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate ghel40 ghel40 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Bunicii mei au cumparat 1000 mp teren intravilan in 1965 cu ctr. vanzare/cumparare. Apoi au construit o casa ... (vezi toată discuția)
Mostenire: uzucapiune sau succesiune? colceriumari_BV colceriumari_BV Buna ziua! tatal meu a decedat in 2010, acum ne-am hotarat sa facem succesiunea ,dupa ce am scos un Extras de Carte Funciara, am descoperit ca in extras ... (vezi toată discuția)