As dori sa știu dacă sunt obligata sa stau în perioada de preaviz având în vedere faptul ca sunt angajata pe perioada determinata, si sunt încă în perioada de proba.
Ma poate amenința firma cu intrare în comisie disciplinara ?
Va mulțumesc.
Adresez aceasta intrebare doar celor care ar putea sa ma ajute in aceasta problema! Dupa o lunga relatie,soldata cu o despartire furtunoasa, respectivul imi pretinde hainele luate de el, bani, implicit orice lucru luat de el drept cadou si nu numai! In plus sunt zilnic amenintata, atat la telefon, mesaje si online cu publicare de poze sau alte lucruri care ar putea sa ma denigreze! In afara de plangere la politie, ce altceva as mai putea sa fac? Sa -i inapoiez cele enumerate fara martori?! Dar daca a doua zi pretinde si altceva! CE MA SFATUITI?!! Va multumesc!
Sunt nascuta in mai 1960, am lucrat in grupa a II a 90 %, pct.2 ord. 969/90 si art. 2 H.G. 559/90 in total am 18 ani 10 luni 24 zile vechime in campul muncii!
Cand as putea iesi la pensie si in ce categorie( partial anticipat, anticipat sau la limita de varsta)? Multumesc!