Șantaj: fostul prieten îmi cere înapoi cadourile și banii pe care mi i-a dat în timpul relației, și mă amenință zilnic cu publicarea de poze și lucruri compromițătoare. Ce altceva, în afară de plângere la poliție, aș mai putea să fac?
Adresez aceasta intrebare doar celor care ar putea sa ma ajute in aceasta problema! Dupa o lunga relatie,soldata cu o despartire furtunoasa, respectivul imi pretinde hainele luate de el, bani, implicit orice lucru luat de el drept cadou si nu numai! In plus sunt zilnic amenintata, atat la telefon, mesaje si online cu publicare de poze sau alte lucruri care ar putea sa ma denigreze! In afara de plangere la politie, ce altceva as mai putea sa fac? Sa -i inapoiez cele enumerate fara martori?! Dar daca a doua zi pretinde si altceva! CE MA SFATUITI?!! Va multumesc!
Un proces va costa mult deoarece este cu grad de dificultate ridicat.
Încercați o plângere la poliție și daca nu se va opri mergeți la avocat ca sa caute soluții viabile eficiente.
Nu-i înapoiați nimic, nu are niciun temei să solicite returnarea celor oferite cu titlu de dar manual.
Formulați plângere penală la Parchetul competent, eventual prin avocat, din rațiuni de profesionalism.
Buna, juridic nu iti poate face nimic.
Practic gradul de ingeniozitate e mare, si te poti astepta la multe.
Pentru niste carpe si metale sa risti sa fie afectata pielea?
Vorba unuia: murim cu dreptatea in mana