avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari! Un sfat va rog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari! Un sfat va rog

Buna ziua. Am o problema destul de mare. Defapt este vorba de o fata, nu de mine, care se afla in situatia de a primii amenintari de la un individ, care pretinde (fara a avea dreptate) ca ii datoreaza fata bani. Amenintarile sunt de tot felul, de la A la Z, cum cred ca va puteti inchipui si dvs. A venit la usa apartamentului, suna pe mobil, fix etc. A decis sa se adreseze politiei, insa intrebarea este ca odata chemata persoana la audieri, este foarte posibil sa reactioneze mai violent! Si nu stim care e solutia corecta aceste probleme. Asteptam un sfat. Va multumesc! Stima
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2011
Bogdi2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogdi2 , utilizator 13:18, 12 Decembrie 2011
Va puteti adresa cu o plandere penala prealabila instantei de judecata sau parchetului.

Plangerea se formuleaza catre procurorul parchetului de pe raza unde a fost savarsita fapta, are domiciliul faptuitorul sau partea vatamata si se depune la Politie sa Parchet.
accente a scris:

Va puteti adresa cu o plandere penala prealabila instantei de judecata sau parchetului.



de mult nu se mai depun plangeri lainstanta.
in ceea ce priveste faptul ca ar reactiona violent,sa sune lapolitie si poate fi chiar retinut.


Am inteles. Va multumesc pentru sfaturi, si voi tine cont de ele. Daca mai am ceva nelamuriri va voi solicita din nou ajutorul. Va multumesc, stima!
am primit si eu niste cadouri fara sa le cer,refuzand anumite avansuri si chiar propunand sa ofer cadourile inapoi am primit un raspuns de gen ca ce se face cadou nu se da inapoi,aveam in tel mesaje de genu ce doresti sa iti cumpar din cutare loc nu accept refuz etc...detalii,dupa care primesc mesa la 1 sapt sa imi aduci tot inapoi dar tot ca daca nu iti fac aia si aia folosind expresia ta de la A la Z,am confirmat no prob inapoiez asta fiind dorinta mea inainte de a se cere,mergand la politie sa fac o sesizare ca sunt amenintata si ca as dori o persoana sa ma insoteasca si-sau sa intervina in caz ca amenitarile vor fi puse in fapta chiar daca eu vroiam sa inapoiez tot inca din propia initiativa mi sa raspus ca nu e de competenta politiei,iar daca patesc ceva sa ma duc a doua zi sa depun plangere,nu am fost intrebat nici macar cum ma numesc sau sa primesc un numar de ordin,asa tratament se primeste de la politia......nu stiu daca e ok sa zic orasul,sper sa nu ai nevoie sa se intervina iar in caz ca trebuie sper mai multa bafta decat am avut eu

Alte discuții în legătură

Greu de dovedit sau nu? Sonji Sonji In urma cu ceva timp, [b]X[/b] a fost atacat pe strada de un individ care avea fata acoperita.[b]X[/b] a primit nenumarate amenintari din partea lui[b]Z[/b]. ... (vezi toată discuția)
Tergiversare dosar penal KLTM KLTM Pe fata, politia favorizeaza un golan fara ocupatie la vedere care de doua ori m-a amenintat cu moartea. Desi era o urgenta, de un an nu am fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu moartea prin telefon si sms rindo rindo De aproximativ 2 ani un individ il ameninta cu moartea prin sute de mesaje telefonice si verbal pe fratele meu, incercand sa il desparta de prietena lui. Au ... (vezi toată discuția)