avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari! Un sfat va rog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari! Un sfat va rog

Buna ziua. Am o problema destul de mare. Defapt este vorba de o fata, nu de mine, care se afla in situatia de a primii amenintari de la un individ, care pretinde (fara a avea dreptate) ca ii datoreaza fata bani. Amenintarile sunt de tot felul, de la A la Z, cum cred ca va puteti inchipui si dvs. A venit la usa apartamentului, suna pe mobil, fix etc. A decis sa se adreseze politiei, insa intrebarea este ca odata chemata persoana la audieri, este foarte posibil sa reactioneze mai violent! Si nu stim care e solutia corecta aceste probleme. Asteptam un sfat. Va multumesc! Stima
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2011
Bogdi2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogdi2 , utilizator 13:18, 12 Decembrie 2011
Curios. Cunosc personal 2 fete care s-au dus la intalnire cu fostul "bou friend" insotite de politie. Bine unul o ameninta ca o omoara, si s-a dus la el acasa sa-si ia inapoi lucrurile. Cei doi au locuit impreuna.

Cateodata am impresia ca cei de la politie cand e vorba de domnisoare isi fac treaba doar daca acestea arata super bine... si nu glumesc!
Ultima modificare: Duminică, 16 Octombrie 2011
xuser, utilizator
Revin cu noi amanunte si va cer si noi sfaturi.
Se pare ca nu doar amenintari au avut loc ci si alte fapte, cu ceva timp in urma. Acel individ, care pretinde bani pe nedrept, a fortat-o sa intretina cu altcineva relatii sexuale, de pe urma carora acest individ a beneficiat de 200 ron, si acuma zice ca doar 800 ron mai are datorie. Nu exista dovezi pt aceasta fapta, defapt fata nici nu a opus rezistenta din cauza fricii. Insa la auzul acestora, politia, zic eu, s-a mobilizat exemplar, chemand inspectorul sef si procurorul la sectia de politie cand fata era la politie pt declaratii (3 fiind nr declaratiilor date). Intrebarea mea este ce va urma? Va fi chemata la parchet? Trebuie sa angajeze avocat?
Va multumesc! o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greu de dovedit sau nu? Sonji Sonji In urma cu ceva timp, [b]X[/b] a fost atacat pe strada de un individ care avea fata acoperita.[b]X[/b] a primit nenumarate amenintari din partea lui[b]Z[/b]. ... (vezi toată discuția)
Tergiversare dosar penal KLTM KLTM Pe fata, politia favorizeaza un golan fara ocupatie la vedere care de doua ori m-a amenintat cu moartea. Desi era o urgenta, de un an nu am fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu moartea prin telefon si sms rindo rindo De aproximativ 2 ani un individ il ameninta cu moartea prin sute de mesaje telefonice si verbal pe fratele meu, incercand sa il desparta de prietena lui. Au ... (vezi toată discuția)