avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari! Un sfat va rog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari! Un sfat va rog

Buna ziua. Am o problema destul de mare. Defapt este vorba de o fata, nu de mine, care se afla in situatia de a primii amenintari de la un individ, care pretinde (fara a avea dreptate) ca ii datoreaza fata bani. Amenintarile sunt de tot felul, de la A la Z, cum cred ca va puteti inchipui si dvs. A venit la usa apartamentului, suna pe mobil, fix etc. A decis sa se adreseze politiei, insa intrebarea este ca odata chemata persoana la audieri, este foarte posibil sa reactioneze mai violent! Si nu stim care e solutia corecta aceste probleme. Asteptam un sfat. Va multumesc! Stima
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2011
Bogdi2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogdi2 , utilizator 13:18, 12 Decembrie 2011
Din pacate politistii au dreptate. Nu au atributii de garzi de corp. In orice alt oras situatia avea sa fie similara.
Cazul dumneavoastra e ca si cum ati suna la 211 cand aprindeti aragazul. Exista un oarecare pericol sa porneasca un incediu...dar totusi nu chemati pompierii sa va asiste,nu?
Da, insotirea de catre un politist este exclusa.
Nici anterior restructurarii din MAI nu exista aceasta posibilitate juridica.

Depunerea unei plangeri penale daca sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii si angajarea unui avocat ar putea rezolva situatia.
Angajarea avocatului cu ocazia audierii poate ajuta si ulterior in caz de urgenta deoarece avocatul va cunoaste cazul si va stii cum sa actioneze.

Dupa parerea mea, in toate cazurile de acest gen este foarte utila angajarea avocatului deoarece si politia ia mai in serios cazul.
Fara avocat va fi o plangere care probabil va zace intr-un sertar mult timp...pana a se face ceva efectiv...
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
da.avocat sau pile prine justitie-politie :D
Da, nu va pot contrazice...:D

Totusi, daca pila nu e prea mare...ar fi de preferat sa isi angajeze avocat...

Avocatul se poate misca precum pestele prin apa prin sectia de politie in astfel de situatii in care trebuie putin atentionat organul...daca ar fi refractar...
corect.eu am vazut pe pielea mea ce mult conteaza sa fi insotit de avocat.si am avut noroc sa gasesc un stagiar care ma taxat destul de subtire,si si-a facut treaba brici.

Alte discuții în legătură

Greu de dovedit sau nu? Sonji Sonji In urma cu ceva timp, [b]X[/b] a fost atacat pe strada de un individ care avea fata acoperita.[b]X[/b] a primit nenumarate amenintari din partea lui[b]Z[/b]. ... (vezi toată discuția)
Tergiversare dosar penal KLTM KLTM Pe fata, politia favorizeaza un golan fara ocupatie la vedere care de doua ori m-a amenintat cu moartea. Desi era o urgenta, de un an nu am fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu moartea prin telefon si sms rindo rindo De aproximativ 2 ani un individ il ameninta cu moartea prin sute de mesaje telefonice si verbal pe fratele meu, incercand sa il desparta de prietena lui. Au ... (vezi toată discuția)