Nu,nu doresc înregistrarea niciunei date. Asta pentru că nu înțeleg de ce ar trebui să validez atâta vreme cât pot călători continuu,pe oricare dintre vehiculele aflate pe traseele urbane in timpul programului de lucru al acestora și pe durata valabilității abonamentului. In plus,nici măcar nu sunt de acord să înmânez cardul pt control (prefer să îl aplic singur pe smartphone-ul și dotarea controlorilor. Asta deoarece am văzut de prea multe ori cum controlorul condiționează înapoierea cardului de preze.ntarea actului de identitate sau de aflarea CNP-ului, deși aceste drepturi le au doar Poliția și Jandarmeria. In plus odată obținut CNP-ul verifică în baza de date dacă posesorul cardului a avut abonament in trecut (afirmă că nu apar decât abonamentele vechi și nu ar putea verifica existenta unui abonament in derulare), după care,firesc apare amendă amenințând cu sume mai mari ce s-ar putea încasa in viitor daca acel contravenient nu accepta. Nu veți vedea niciodată amenzi date către țigani. Vă mulțumesc
Poseda abonament STB pe toate liniile urbane. La apariția cardului in instrucțiunile de utilizare s-a spus că titularul unui astfel de abonament nu are obligația validării la urcarea în vehicul deoarece pe perioada de valabilitate are un nr nelimitat de călătorii. Ulterior această precizare a fost ștearsă din instrucțiuni. A apărut o precizare conform căreia firma emitentă trebuie să cunoască datorită validării rutele, intervalul orar in scopul fluidizării și optimizării traficului pe rutele operate in ore de vârf. Mai nou controlorii afirmă că aceste date sunt necesare doamnei Primar General. Că urmare pot sau nu să continui să nu validez cardul la urcarea în vehicul pe trasee urbane,in perioada de valabilitate a abonamentului și să folosesc legea referitoare la protecția datelor personale in sensul că nu sunt de acord că STB-UL să îmi cunoască rutele și intervalele orare intre care mă deplasez. Întreb astfel pentru a evita suprataxa la întâlnirea cu organele de control ale STB. Vă mulțumesc
Muncesc din 08.1982{armata a durat 20 de luni} si pana in prezent. Din aceasta perioada 13 ani si 7 luni am muncit in grupa a doua{in intervalul 08.82-11.98}.Cand pot iesi la pensie anticipata ? si Imi afecteaza valoarea pensiei ?