Nu,nu doresc înregistrarea niciunei date. Asta pentru că nu înțeleg de ce ar trebui să validez atâta vreme cât pot călători continuu,pe oricare dintre vehiculele aflate pe traseele urbane in timpul programului de lucru al acestora și pe durata valabilității abonamentului. In plus,nici măcar nu sunt de acord să înmânez cardul pt control (prefer să îl aplic singur pe smartphone-ul și dotarea controlorilor. Asta deoarece am văzut de prea multe ori cum controlorul condiționează înapoierea cardului de preze.ntarea actului de identitate sau de aflarea CNP-ului, deși aceste drepturi le au doar Poliția și Jandarmeria. In plus odată obținut CNP-ul verifică în baza de date dacă posesorul cardului a avut abonament in trecut (afirmă că nu apar decât abonamentele vechi și nu ar putea verifica existenta unui abonament in derulare), după care,firesc apare amendă amenințând cu sume mai mari ce s-ar putea încasa in viitor daca acel contravenient nu accepta. Nu veți vedea niciodată amenzi date către țigani. Vă mulțumesc
Buna ziua!
Si eu circul cu STB-ul zilnic prin oras si n-am avut probleme cu cei are verifica abonamentele sau alte titluri de calatorie, pur si simplu le am inmanat acel card, cu abonament pe el, fara sa mi mai ceara si buletinul...
Oricum detin datele noastre din momentul in care am cerut acel card nominal de calatorie, nu mai au ce obtine acum...
Pana la atacarea acelui Regulament in instanta de contencios sau CCR, nu cunosc exact unde...,acesta este valabil si obligatoriu de respectat pentru a putea beneficia de acest serviciu...
Este corect ?
Khalanag
Poseda abonament STB pe toate liniile urbane. La apariția cardului in instrucțiunile de utilizare s-a spus că titularul unui astfel de abonament nu are ... (vezi toată discuția)
Aplicare amenda stb?
marc94
Buna ziua!
In timp ce calatoream cu tramvaiul si n am avut la mine cardul de calatorie am fost legitimat de catre controlori,n am avut la mine 50 de lei ca ... (vezi toată discuția)