avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Aplicare amenda stb?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Aplicare amenda stb?

Buna ziua!
In timp ce calatoream cu tramvaiul si n am avut la mine cardul de calatorie am fost legitimat de catre controlori,n am avut la mine 50 de lei ca sa achit suprataxa asa ca i-am inmanat buletinul(si-a dat cunvtul ca nu ma va sanctiona ci doar sa verifica daca am mai fost sanctionat sau daca am abonament),intamplarea face ca cnp-ul sa ramana pe acel dispozitiv si nimic altceva(ex:nume,prenume,serie ci,adresa).Intrebarea e: Pot sa primesc PV acasa? Daca nu mi s-a intcmit pe loc? Plus ca nu mi-au zis nimic legat de acest lucru....Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 23:44, 26 Mai 2019
Se poate sa primiti amenda acasa, nu este exclus asta la cum ii cunosc pe acesti controlori...
Dvs.aveati abonament valabil pe acea cartela su doar o suma de bani cu care sa platiti călătoria?
Daca aveați abonament mergeti la un centru de încărcare, daca nu mai aveti chitanța la achiziționarea abonamentului, sa va dea o chitanța care sa ateste ca aveați abonament valabil încărcat pe acea cartela....Cu toate ca nici asta nu stiu cat va poate ajuta la o eventuala contestație în concordanță cu modificarile votate de consiliul general al municipiului București...
Poate contestație legalitatea acelei hotărâri si apoi vedeti cum decurge procesul, poate va ajuta un avocat cu prevederea legală...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație amendă ratb GeorgeeS GeorgeeS Buna ziua! Decurand mi-am uitat abonamentul ratb acasă și când au urcat controlorii in autobuz mi-au spus să cobor din autobuz, fiind și un jandarm cu ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb fara sa primesc proces verbal sau vre-o dovada. OpreaC OpreaC Buna ziua. Astazi am primit o amenda deoarece eu cu toate ca am validat cartela de calatorie si cu calatorii pe ea, lor le aparea nevalidata si au spus ca eu ... (vezi toată discuția)
Am luat amenda desi am abonament tot_me tot_me M-a prins controlul Ratb ca nu aveam bilet. Eu am abonament dar din graba l-am uitat acasa, in plus acum cateva zile mi-am pierdut si buletinul. Am insistat la ... (vezi toată discuția)