Buna ziua.Revin cu o intrebare.Se pare ca va fi chemata sa dea declaratii.Intrebarea mea este: daca are semnate demisia si decizia de incetarea a contractului de munca ce i se poate intampla?Practic nu are nicio semnatura pe registru de casa sau pe alte acte.Oricine din firma aia putea sa ia banii.Acolo toata lumea incasa bani, nimeni nu o punea sa semneze vreun registru de casa.E vinovata cu ceva?
Suma este 15. 000 RON. Acum intrebarea mea este: daca nu a semnat nici-o fisa apostului, nu era singura care incasa bani, nu a semnat niciun fel de act, ce se poate intampla?
Buna seara.Va rog frumos , daca se poate sa-mi raspunde-ti la o intrebare.Am o prietena care a lucrat la o firma pe un post e economista.Nu avea studiile de rigoare, dar nu mai conteaza...Cand s-a angajat la aceasta firma a preluat casieria de la colega care tocmai isi depusese demisia.Ce este mai imporant, este faptul ca nu a preluat nimic pe semnatura sau proces verbal.Acum dupa 1 an si 7 luni , cand si-a depus demisia s-a constat ca este lipsa in gestiune o anumita suma de bani.Intreberea mea este: ce i se poate intampla , daca ea nu a preluat nimic cu semnatura, dar a predat toti bani din casa pe semnatura si dupa aceea s-a constat ca sunt lipsa banii? Tin sa mentionez ca nu a semnat nici-un registru de casa, absolut nimic de cand s-a angajat.
Va rog sa-mi raspunde-ti cat mai urgent daca se poate!