avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate alina_ina

Activitate alina_ina

Răspuns la discuția ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA
Cine mai e in grupa 12 la oral????????? eu tot citesc si parca nu mai stiu nimic. or fi exigenti la oral?aveti idee?ma tot gandesc ce echivalent ar avea acel ADMIS in note(un 6 sau 7,ca 10 nu poate fi.............sper);)
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2007
Am vazut ca a zis cineva pe forum ,nu mai stiu cne,ca si anul trecut au anuntat ca se da organiz oral si ca s ar fi razgandit cu cateva zile inainte.credeti ca s ar putea intampla si acum? ...........iar in ceea ce priveste partea cu invatatul ,raman n contiunare la parerea ca e ffffffffff mult. dar nu inteleg ce cauta sub abrogate in lista,cum bine s a mentionat si ceva mai sus(cel cu plangerea prealabila)BAFTA SI SPOR
cum mai stati cu invatatul?mai puteti>?eu am obosit de tot.........e interminabil.de ex,la compet terit in proc civ e ffffffffffffffffff mult,dar credeti ca ar putea scinda subiectul si sa poata da separat compet de dr com,alternativa si exclusiva?si sunt mai multe sub asa..........cu o cuprinedere generala...mai e si la civ ala cu rasp pt fapta proprie ,pai are vreo 50 pag,ce sa alegem din el?
Cam cati dintre voi au terminat materia si s au apucat de repetat?eu am inceput sa repet dar sunt pe langa rau............o fi din cauza ca e f multa materie............la organizare chiar ca e aiurea.voi inv si dupa vreo carte?nu sunt suficiente legile?ce ziceti?
eu zic ca ar mai fisi exceptiile.iar cu cer reconv e relativa treaba
sorry,nu stiu ce s a intamplat ,mai era si continuarea. cred ac ar fi INTAMPINAREA
Referitor la mijloacele de ARARARE ale paratului eu cred ca ar fi INTAMPINAREA
PATRICUTZI ,citeste mesajul privat,pls
Fratilor,care sunt mijloacele de REALIZARE a profesiei de avocat?ca eu am tot cautat prin legile alea si nu m am prins.......astept raspuns.ms;)
subiectele in penal si proc pen privitoare la pers jur cred ca doar din coduri le putem lua.ar fi suficient si atat sa stim,numai sa stim.eu stiu din surse SIGURE ca in cam toti anii anteriori s a copiat................ e o cutuma aproape. dar s ar putea sa avem surprize........SPER ca nu. eu nu mai reusesc sa retin deloc,nu stiu ce e cu mine. aiurea sentiment.CUM STATI CU INV PT EX ORAL?mie mi se par cam grele legile;)