Nu am fost prins de doua ori ci o singura data dar mașina urma sa ii iau numerele in ziua respectiva la ora 12 dar seara înainte am plecat sa îmi iau soția de la serviciu și neavind cu ce sa o iau am luat mașina care urma să ii scot numerele in ziua respectivă și am luat numerele după o alta mașină și am declarat exact cum sa întâmplat soția și eu lucrind la 15km distanta de casa
Și asta a fost prostia și nu știam exact cum voi fi pedepsit
Și spuneți că sa formulez alta cerere mai motivată ?
Și de ce să îmi anuleze permisul și nu îl suspendă
Va mulțumesc pentru răspuns
Am circulat cu o mașină cu numere false și mi sa făcut dosar penal pina acum procurorul mi-a aprobat dreptul de a circula și a clasat și un caz acela că am circulat cu o mașină neînmatriculată și m-a trimis în judecată cu cazul 334ali.2 cel cu numere false.
Acum am depus cererea de prelungire sa circul și la judecătoria Filiași și a fost respinsa și vreau să știu de ce și dacă mai pot face ceva sa mi-o mai prelungească
Și cite infatiseri ar avea procesul asta și cum s-ar termina daca cu ce sentința sau amenda
Precizez că merg pe recunoaștere și am recunoscut totul și procurorul a fost ok și mă ajutat și poliția acum vreau să știu care ar fi rezultatele sau la ce să mă astept pe cît timp mi-ar fi suspendat permisul
Mulțumesc