avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate veronicab4

Activitate veronicab4

Răspuns la discuția Cui sa ma adresez?
Am facut deja acest demers,v_am spus m_am izbit de un zid de minciuni,unele contrazise de dovezi.Ma intereseZa foarte mult sa fiu angajata pe postul meu cu toate drepturile ,nu doar cu obligatii.Cum pot sa aflu adevarul despre postul pe care m_au incadrat de fapt;nici Inspectia muncii nu a lamurit problema clar
Răspuns la discuția Cui sa ma adresez?
Multumesc,din motive usor de inteles nu pot da toate detaliile.Lucrez intr_un program informatic de larga circulatie in domenuil meu;probleme sint in ceea ce priveste modul in caRe ma recunoaste saumai degraba nu ma recunoaste sistemul; conform afirmatilor conducerii sint introdusa in sustemul informatic pe postul si pregatirea mea, dar sistemul imi transmite constnt altceva;computerul pe care lucrez nu pare inclus indomeniul IT al unitatii,iar cei responsabili neaga;mai mult s_a trecut si la intimidari;deci merg pe linie profesiona sau infirmatica;pana acum m_am izbit deun zid, se acopera unii pe altii.
Buna dimineata. Sint bugetar, angajat pe termen nelimitat pe un post ocupat prin concurs.Lucrez printr_un program informatic cu datele oamenilor care trebuie introduse printr_un card.Sistemul imi trimite constant mesaje de eroare prin care apar ca utilizator neautorizat(desi am contract de munca legal) si-mi restrictioneaza drepturile.Conducerrea si operatorul neaga problema(desi le_amdemonstrat existenta ei) si ma obliga sa lucrez pe cai ocolite(care sa nunecesite cardul).Utlizarea acestuia este OBLiGATORIE. Eu cred ca problema de fond este mult mai grava, fiind probleme cu modul de instalare a programuluui informatic pentru mine ca utilizator,dar neavand acces nu am cum sa verific.Cui ma adresez?
Răspuns la discuția microfoane
Multumesc, inca nu-mi gasesc curajul sa intrprind ceva
Răspuns la discuția microfoane ascunse
Domnule T Georgescu,pari sa cunosti bine metodele securitatii. Tocmai ai aratat cum se transforma o victima in vinovat.Trebuie sa te dezamagesc, sint un om banal care isi face zilnic meseria cinstit,tocmai asta e.
Răspuns la discuția microfoane ascunse
Despre inscenari n_ati auzit, domnule ;exprimarea dvs este jignitoare si insinuanta;poate le-au pus ca sa ma oblige la ceva;si cei de acolo au deja plangeri de la mine pe chestiuni serioase.
Buna seara. Va rog , ma puteti lamuri in urmatoarea problema: am avut o confruntare cu directorul la servici si mi s-a comunicat ca am microofoane ascunse la locul de munca si sumt "monitorizata";mai mult,mi-au folosit subalternul ,meu pentru a-mi inregistra conversatiile de la locul de munca; cand am intrebat cu ce drept au montat aceste dispozitive, respectivii au retractat; doresc sa stiu cum pot sa ma apar si daca acesta este un abuz; mentionez ca lucrez cu publicul si confidentialitatea face parte din obligatiile mele profesionale
Răspuns la discuția microfoane
amandoua sunt ilegale, dar ce se poate face?care sunt prevederile legale care ne protejeaza de aceste abuzuri?
Discuție microfoane
Dupa ce am ridicat in discutie o problema la servici am fost amenintata de catre un sef ca sunt ascultata cu microfoane montate in birou.
Cat de legal este