avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... microfoane ascunse
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

microfoane ascunse

Buna seara. Va rog , ma puteti lamuri in urmatoarea problema: am avut o confruntare cu directorul la servici si mi s-a comunicat ca am microofoane ascunse la locul de munca si sumt "monitorizata";mai mult,mi-au folosit subalternul ,meu pentru a-mi inregistra conversatiile de la locul de munca; cand am intrebat cu ce drept au montat aceste dispozitive, respectivii au retractat; doresc sa stiu cum pot sa ma apar si daca acesta este un abuz; mentionez ca lucrez cu publicul si confidentialitatea face parte din obligatiile mele profesionale
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
veronicab4, utilizator
Cel mai recent răspuns: veronicab4 , utilizator 20:20, 22 Februarie 2018
Va adresati politiei.
Depinde... faptul ca seful a comis o contraventie/infractiune, nu o scuteste de consecinte profesionale. Codul Muncii nu prevede ca dovezile obtinute incalcand legea nu sunt admise. Pe urma poate fi vorba de o minciuna, pe care i-au spus-o sa se potoleasca de la ceva. Si n-a spus cine a pus microfoane si pentru ce (in ce scop). Poate ca nu le-a pus seful, le-a pus Politia.
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
tgeorgescu, utilizator
Despre inscenari n_ati auzit, domnule ;exprimarea dvs este jignitoare si insinuanta;poate le-au pus ca sa ma oblige la ceva;si cei de acolo au deja plangeri de la mine pe chestiuni serioase.
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2018
veronicab4, utilizator
Sa va spun eu ce inseamna inscenare: pe vremea lui Ceausescu erau interzise avorturile. Vine o tanara care voia sa plece in strainatate la un ginecolog si se roaga de el sa-i faca avort. El ii face avort la el acasa si dupa ce a facut avortul intra Securitatea pe usa si l-a prins si trimis in judecata.

Daca el ar fi refuzat sa faca avorturi ilegale, nu l-ar fi putut prinde. "Inscenare" nu inseamna ca avortul nu a fost real.
tgeorgescu, utilizator
Domnule T Georgescu,pari sa cunosti bine metodele securitatii. Tocmai ai aratat cum se transforma o victima in vinovat.Trebuie sa te dezamagesc, sint un om banal care isi face zilnic meseria cinstit,tocmai asta e.
veronicab4, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulta, injurii si calomnie gigione01 gigione01 Lucrez ca fochist in cadrul DGASPC la un centru de integrare prin terapie ocupationala.Nu am prea mare legatura cu ceea ce se intampla in pavilionul cu ... (vezi toată discuția)
Demisie...impusa ! Mathushalem Mathushalem Buna ziua...Ma aflu in urmatoarea situatie : 1) Lucrez in silvicultura din anul 1980, perioada in care am activat pe mai multe posturi de executie si ... (vezi toată discuția)
Incalcarea fisei postului de catre angajator avoovi avoovi Sunt angajat de cativa ani la o mare firma comerciala romaneasca care pretinde ca este serioasa. In fisa postului sunt mentionate foarte clar atributiile ... (vezi toată discuția)