Buna seara. Va rog , ma puteti lamuri in urmatoarea problema: am avut o confruntare cu directorul la servici si mi s-a comunicat ca am microofoane ascunse la locul de munca si sumt "monitorizata";mai mult,mi-au folosit subalternul ,meu pentru a-mi inregistra conversatiile de la locul de munca; cand am intrebat cu ce drept au montat aceste dispozitive, respectivii au retractat; doresc sa stiu cum pot sa ma apar si daca acesta este un abuz; mentionez ca lucrez cu publicul si confidentialitatea face parte din obligatiile mele profesionale
Depinde... faptul ca seful a comis o contraventie/infractiune, nu o scuteste de consecinte profesionale. Codul Muncii nu prevede ca dovezile obtinute incalcand legea nu sunt admise. Pe urma poate fi vorba de o minciuna, pe care i-au spus-o sa se potoleasca de la ceva. Si n-a spus cine a pus microfoane si pentru ce (in ce scop). Poate ca nu le-a pus seful, le-a pus Politia.
Despre inscenari n_ati auzit, domnule ;exprimarea dvs este jignitoare si insinuanta;poate le-au pus ca sa ma oblige la ceva;si cei de acolo au deja plangeri de la mine pe chestiuni serioase.
Sa va spun eu ce inseamna inscenare: pe vremea lui Ceausescu erau interzise avorturile. Vine o tanara care voia sa plece in strainatate la un ginecolog si se roaga de el sa-i faca avort. El ii face avort la el acasa si dupa ce a facut avortul intra Securitatea pe usa si l-a prins si trimis in judecata.
Daca el ar fi refuzat sa faca avorturi ilegale, nu l-ar fi putut prinde. "Inscenare" nu inseamna ca avortul nu a fost real.
Domnule T Georgescu,pari sa cunosti bine metodele securitatii. Tocmai ai aratat cum se transforma o victima in vinovat.Trebuie sa te dezamagesc, sint un om banal care isi face zilnic meseria cinstit,tocmai asta e.