avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate RamonaCC

Activitate RamonaCC

Discuție Hărțuire
Buna ziua! Mama mea e o femeie in varsta de 76 de ani . Locuieste singura.cu multi ani in urma a ajutat o femeie dandu-le mancare,haine,bani in schimbul unor mici servicii(cumparat paine,mici cumparaturi) in fine..un ajutor contra alt ajutor. in ziua de azi aceasta femeie vine si suna la usa cerand sa o lase sa sta cu mama mea ca afra e frig,sa-i dea de mancare,ai cere bani mamei mele.

Mama mea nu mai vrea sa o ajute pt ca a vazut-o violenta si de cate ori a intrat in casa o fura.acum ai spune sa plece de la usa ei si sa o lase in pace ca ea nu o mai poate ajuta.aceasta incepe sa strige la usa ei si sa-i vorbeasca urat,sa sune la sonerie in continuu,sa.i rupa florile de pe scara scarilor,sa o injure,chiar si numele de pe usa l-a rupt.

Mama mea e disperata...este frica de ea si nu stie ce sa faca.i-am spus sa-i faca o plangere la politie dar ai este frica..este teama ca afla si nu va mai putea iesii deloc din casa.pe strada la fel cand se intalneste cu ea,mama incearca sa o evite incepe si striga si vorbeste vulgar cu mama.e speriata mama mea si nu stie ce sa mai faca sa nu o mai deranjeze aceasta femeie(are in jur de 30ani).intrebarea mea e ce ar putea sa faca??Va multumesc

- Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, este foarte greu de citit. Mulțumesc. -