avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Activitate gigi dinica

Activitate gigi dinica

Răspuns la discuția Impozitarea tichetelor de masa
statul poate fie dat in judecata pentru retinerea abuziva...cass din tichete sau guvernul pentru ordonanta respectiva ?...ceva gen se ingradesc drepturile omului la hrana cos zilnic etc ?
Discuție debransare
mai suntem 3 apartamente in bloc....racordate la termoficare......dar adunarea generala asociatie hotareste unilateral fara acordul nostru....sa faca cerere debransare incepand din iarna 2018....ce ar fi de facut sa primim cadura si apa calda in continuare?
Răspuns la discuția mostenire
multumesc ... aproape m-am lamurit....o intrebare oarecum colaterala....care ar fi diferenta dintre declaratia de neacceptare sau declaratie de renuntare a succesiunii? termenul succesiune=mostenire?
Răspuns la discuția mostenire
daca am renunta cumva in favoarea mamei vitrege....cum se procedeaza ? si ce se intampla cu datoria respectiva....prin cod civil pe undeva scrie....ca nu a voie sa opreasca din venitul meu propriu doar din partea respectiva cota de mostenire....adica un executor judec...ar avea voie sau dreptul sa-mi puna oprire pe salariu ? in ideea aceasta am pus intrebarea? multum...
Discuție mostenire
daca tatal decedat a pierdut un proces civil cu vecinul si are de plata cheltuieli judecata relativ consistente...eu si fratele ar trebui sa renutam la succesiune ( mentionez ca tatal a fost recasatorit eu si fratele nu am locuit impreuna cu el si nevasta( mama vitrega))....noi mostenim ceva la casa respectiva....dar vom mostenii si partea de datorie revenind din pierderea procesului ce nu am avut nici o tangenta cu respectivii vecini...nici nu-i conosc ..ce ar fi de facut o indrumare ceva va rog....