avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare

mai suntem 3 apartamente in bloc....racordate la termoficare......dar adunarea generala asociatie hotareste unilateral fara acordul nostru....sa faca cerere debransare incepand din iarna 2018....ce ar fi de facut sa primim cadura si apa calda in continuare?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2018
gigi dinica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:58, 24 Mai 2018
Analizati oportunitatea atacarii in instanta a hotararii adunarii generale,in temeiul disp art 46 L nr 230/2007
Asociația prin adunare ar cam avea dreptul de a hotara asa.
Probabil ca nu le convine ca plătesc țeava comună.
Greu de spus daca ati anula hotărârea în instanța.
Ce-a mai buna solutie in acest caz este sa mergeti la furnizorul de energie termica, sa va intocmiti contracte individuale de furnizare ET pentru incalzire si apa calda. Atunci furnizorul, ca sa va mentina de clienti, va aduce ET pana in apartament.
Pe de alta parte, ce atata suparare? Poate nu stiti cam ce inseamna 3 ap. in bloc - ca si costuri. Intr-un an, amortizati centrala termica. Cautati firma cu plata in rate a investitiei si nu va mai certati cu asociatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare termoficare targu mures motosz motosz Buna ziua, As dori sa ma ajutati la solutionarea unui abuz, din punctul meu de vedere, din partea firmei care furnizeaza agentul termic, precum si apa calda ... (vezi toată discuția)
Daca se sparge coloana principala de incalzire,cine plateste? iozsi39 iozsi39 am o intrebare:sunt singurul de pe coloana care a ramas racordat la instalatia de incalzire a orasului;daca coloana principala se sparge la un vecin,cine ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor cu intretinerea si reparatiile instalatiilor de termoficare PracticMan PracticMan Buna ziua, Solicit ajutorul dumneavoastra datorita unei dispute pe care o am cu Asociatia de Proprietari pe tema repartizarii cheltuielilor pentru ... (vezi toată discuția)