Nu este un apartament.....este o casa cu 7 ari de teren care a fost vanduta la un pret mult inferior fata de reala valoare. Si cu verisorul nostru nu putem lua legatura pt.ca nu il mai gasim noi fiind plecate din tara de 15 ani. In acest context cum va trebui sa procedam. Multumesc frumos
Chiar asa a fost verisorii nostri au declarat ca tatal nostru nu avea copii iar ceilalti prezenti au renuntat in acest mod a ramas unul singur in certificatul de mostenitor......prin urmare noi trebuie sa anulam prima certificatul de mostenitor dupa care del de vanzare cumparare?Inca o intrebare.....in acest casa daca contractul se anuleaza ce se intampla in poesia cui intra casa plus teren?si noul proprietar stamane in strada sua trebuie despagubit? Multumesc frumos
Buna seara am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Bunicii din partea tatalui au avut o casa si terenuri. Aveau 3 copii. Toti 3 copii inclusiv bunicii au murit ramanand ca mostenitori nepotii 3 copii de la 1 ....1 copil de la al doilea si 2 de la al treilea.Acum copii de la primul si al doilea au vandut casa in 2014 farà ca ceilalti 2 sa stie. Noi am auzit si am mers la noul proprietar acasa sa vedem cum au cumparat casa fara toti mostenitorii. Ei au zis ca nu au stiut si de noi .Intrebarea mea este.....Se poate cere anulare de contract vazand ca a fost facut cu inselaciune?Va multumesc anticipat