avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Activitate tymotyman

Activitate tymotyman

Răspuns la discuția concediu crestere copil
Multumesc pentru raspuns!
Situatia mea este una speciala: nu pot intra in CCC imediat dupa terminarea concediului de maternitate intrucat as pierde gradul didactic I ( CM nu se considera vechime la catedra, necesara la obtinerea gradului didactic I). Astfel, la terminarea concediului de maternitate (in luna iulie) as dori sa revin la locul de munca pana la 31 august 2018( în vederea intrunirii conditiei de 4 ani vechime pentru obtinerea gradului didactic I) si de la 1 septembrie 2018 sa intru in CCC.
Să înțeleg că este posibil acest lucru?
Buna seara!
As dori sa stiu baza legala pentru a reveni la locul de munca dupa terminarea concediului de maternitate (lauzie) si posibilitatea de a intra in concediu crestere si ingrijire copil la o data ulterioara revenirii la locul de munca (spre exemplu dupa 2 luni de la terminarea CIM). Specific faptul ca lucrez in invatamant.
Multumesc anticipat!
Buna ziua! Detin un apartament la parterul blocului,dar la subsol tevile de scurgere si alimentare cu apa erau distruse si subsolul era inundat si cu deseuri.Am luat legatura cu administratorul blocului pt remedire si mi s a comunicat sa iau o oferta pret pt materiale care necesitau schimbate. I s a inmanat o lista cu materiale si suma respectiva si am primit acceptul sa demarez lucrarea. Am schimbat personal si cu ajutorul unor prieteni toata instalatia subsol pana si teava de la scara la canal. Cand am prezentat factura(doar cu materialele) administratorului a inceput sa dea inapoi ca nu vor locatari sa plateasca, S a tinut o sedinta si au fost de acord sa plateasca, insa pana in acest moment nu am primit nici un ban inapoi. Mentionez ca detin factura in original cu datele asociatiei(care mi au fost date de presedinte) numele meu la delegat plus chitanta in original. Cum imi pot recupera suma de bani cheltuita? Il pot obliga cumva? In instanta?