Buna ziua ! Sotul meu a participat la revolutia din Bucuresti din 1989, iar la cladirea Radio fiind impreuna cu un vecin cu care era plecat de mai bine de 3 zile, vecinul pe nume MARIN NICOLAE CU CERTIFICAT LRT- M -162 , a fost ranit de un glont iar sotul meu la luat si la dus la spital !! Unde a stat pana a primit confirmarea ca baiatul este bine . Noi am plecat din tara in 1990 si ne-am intors in 1998 timp in care sotul ia trimis o declatayie legalizata la notar { din tara rexpectiva } unde a spus tot ce sa intamplat ...pentru ca vecinul sa primeasca certificat de revolutionar MA INTERESEAZA DACA SOTUL MEU POATE PRIMI CERTIFICAT DE LUPTATOR CU ROL DETERMINANT IN URMA DECLARATIEI IN BAZA CAREIA PRIETENUL LUI A OBTINUT CERYIFICAYUL , SOTUL MEU ESTE UN OM MAI DELASATOR SI NU SA PREOCUPAT[ PENTRU OBTINEREA LUI CAND NE-AM INTORS IN TARA, DAR EU AD VREA SA I SE RECUNOADCA MERITELE !! PENTRU CA CHIAR A FOST MULTE ZILE PE BARICADE !! SI ESTE SI ACUM ACELASI OM INFLACARAT IOTRIVA COMUNISMULUI !!! MENTIONEZ CA NU AM FOSY NICIUNUL DINTRE NOI MEMBRII DE PARTID COMUNIST !!! MULTIMESC !