avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de revolutionar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de revolutionar

Care sunt actele necesare obtinerii unui certificat de revolutionar? Si daca se mai pot depune?
Ma tem ca a trecut vremea depunerii actelor in vederea obtinerii certificatului de revolutionar. Suntem in 2010. Au trecut totusi 20 de ani, sau la ce Revolutie faceti referire?
Termenul legal de solicitare verificat documente care atesta participarea/contributia si eliberat certificat revolutionar,a decazut
lazarica18 a scris:

Care sunt actele necesare obtinerii unui certificat de revolutionar? Si daca se mai pot depune?


Termenul pentru depunerea actelor a expirat la 01.ianuarie.2010 ...
Din pacate nu toti cei care au participat la revolutie au avut cunostintele necesare si nici priceperea pentru a isi cere drepturile. Multi sunt oameni simplii care nu cunosc foarte bine legile si ce presupune crearea unui dosar, drumuri, petitii, si tot ceea ce presupune obtinerea acestui certificat. Personal am o cunostinta care din cauza ca nu a avut cine sa il ajute cu informatii a apelat la cineva care i-a luat banii in schimbul promisiunii ca il va ajuta, insa degeaba. Acest om chiar a PARTICIPAT la revolutie, este un om simplu, fara prea multa carte, care are foarte multe probe care dovedesc calitatea de participant la revolutie, singurul lucru care ii mai lipseste acum este acest certificat. Din pacate la acesti oameni nu s-a gandit nimeni, nu ii pasa la nimeni de acesti oameni, nu o sa vezi sa faca cineva o fapta buna, sa ii ajute pe acesti oameni. Eu nu am stiut de problema lui decat acum cateva luni, insa sunt hotarat sa lupt pentru el pe toate fronturile pentru a incerca sa ii obtin drepturile care le merita cu adevarat. Chiar daca termenul acesta e trecut, trebuie sa existe o cale, in justitie sau mai stiu eu ce pentru a-l pune in drepturi. In final, nu mai judecati asa repede lucrurile, ca s-ar putea sa nu cunoasteti toate amanuntele.
Ultima modificare: Duminică, 19 Decembrie 2010
rmorcoasa, utilizator
:offtopic: Interventie moderator
Cred ca raspunsurile primite au fost in concordanta cu prevederile legale in vigoare si nu are de ce sa va supere ... daca tot stiti adevarul de ce ati mai apelat la acest forum?
Raspunsurile primite in acest forum au doar un scop informativ. De aceea, initiatorul unui topic trebuie sa discearna singur in ce masura raspunsurile primite il pot ajuta in cazul supus dezbaterii.

Alte discuții în legătură

Certificat de revolutionar nicu-andreias nicu-andreias ce inseamna certificat-revolutionar/cum il obtii=D> (vezi toată discuția)
Certificat de revolutionar dragandaniel dragandaniel Un domn detine o diploma de onoare semnata de Ion Iliescu primita la data de 04 ianuarie 1989.Nu a cerut niciodata vreun drept .Astazi doreste sa i se ... (vezi toată discuția)
Ajutor pt. revolutionari sinca_george sinca_george Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat daca se poate. Am participat la revolutie si am toate actele doveditoare(certificat pentru aplicarea ... (vezi toată discuția)