avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de revolutionar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de revolutionar

Care sunt actele necesare obtinerii unui certificat de revolutionar? Si daca se mai pot depune?
Buna ziua! Revin cu o alta mica problema. Varul meu a fost la sediul SSPR de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, si s-a prezentat la ghiseu cu buletinul pentru a se interesa de numarul dosarului al carui bon de inregistrare l-a pierdut. A cerut sa vada daca il mai gasesc in baza de date. Mi-a spus ca acolo este o doamna care nu este deloc cooperanta si care nu a vrut sa il ajute sub nici un fel, nu a vrut sa faca aceasta cautare, motivand ca trebuia sa aibe grija de el (de bonul de inregistrare de cand a depus dosarul in 2007). Am de gand sa merg personal cu el acolo si sa facem o cerere, pe care sa o inregistrez. Puteti sa imi spuneti care este procedura in cazul in care aceasta persoana refuza inregistrarea acestei cereri? Nu stiu daca tot ea se ocupa sau nu, insa intreb ca sa stiu tot ce am de facut odata ajuns acolo. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
rmorcoasa, utilizator
buna seara tuturor... si eu as vrea sa aflu in legatura cu certificatul de revolutionar .. in 1989 eram militar in termen ...la o unitate in bucuresti in zona militari si eram in plutonul de inteventie si eu cu colegi mei cand o inceput revolutia in bucuresti ne-o dus sa pazim sediul militar (nu mai retin exact, erau generali si am stat afara sa pazim cladirea )era linga apaca am stat pina ianuarie am stat ceva zile acolo pina s-o linistit ,as vrea sa aflu finca nu am stiut ca si la militari se dau certificate ....ce acte imi trebuie sa demostrez . eu am livretul militar si unitatea unde am fost ce mai imi trebuie ce acte va rog sa imi dati un raspuns. va multumesc ...
Buna ziua ! Sotul meu a participat la revolutia din Bucuresti din 1989, iar la cladirea Radio fiind impreuna cu un vecin cu care era plecat de mai bine de 3 zile, vecinul pe nume MARIN NICOLAE CU CERTIFICAT LRT- M -162 , a fost ranit de un glont iar sotul meu la luat si la dus la spital !! Unde a stat pana a primit confirmarea ca baiatul este bine . Noi am plecat din tara in 1990 si ne-am intors in 1998 timp in care sotul ia trimis o declatayie legalizata la notar { din tara rexpectiva } unde a spus tot ce sa intamplat ...pentru ca vecinul sa primeasca certificat de revolutionar MA INTERESEAZA DACA SOTUL MEU POATE PRIMI CERTIFICAT DE LUPTATOR CU ROL DETERMINANT IN URMA DECLARATIEI IN BAZA CAREIA PRIETENUL LUI A OBTINUT CERYIFICAYUL , SOTUL MEU ESTE UN OM MAI DELASATOR SI NU SA PREOCUPAT[ PENTRU OBTINEREA LUI CAND NE-AM INTORS IN TARA, DAR EU AD VREA SA I SE RECUNOADCA MERITELE !! PENTRU CA CHIAR A FOST MULTE ZILE PE BARICADE !! SI ESTE SI ACUM ACELASI OM INFLACARAT IOTRIVA COMUNISMULUI !!! MENTIONEZ CA NU AM FOSY NICIUNUL DINTRE NOI MEMBRII DE PARTID COMUNIST !!! MULTIMESC !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de revolutionar nicu-andreias nicu-andreias ce inseamna certificat-revolutionar/cum il obtii=D> (vezi toată discuția)
Certificat de revolutionar dragandaniel dragandaniel Un domn detine o diploma de onoare semnata de Ion Iliescu primita la data de 04 ianuarie 1989.Nu a cerut niciodata vreun drept .Astazi doreste sa i se ... (vezi toată discuția)
Ajutor pt. revolutionari sinca_george sinca_george Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat daca se poate. Am participat la revolutie si am toate actele doveditoare(certificat pentru aplicarea ... (vezi toată discuția)