avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 77 soluții astăzi
Forum Activitate Eddy0780

Activitate Eddy0780

Discuție PV RUTIER
Imi poate spune cineva va rog , daca fac contestatie la PV si in urma inregistrarilor video pierd, mai pot solicita obtinerea permisului dupa 30 de zile, in urma admiterii testului? Am luat radar cu 101 km...
Multumesc !
Răspuns la discuția Divort cu minori
Da, dar, dna mea doreste divortul REPEDE, in baza acestui ordin. Am avut un termen pe 03.06 si s-a amanat pe 23.09, iar OR-ul meu expira pe 01.10. Deci, mai am nevoie de inca o amanare....
Da...de acord cu dvs....numai ca am un Ordin de Protectie care expira la 01 octombrie, timp in care nu am nicio cale legala de a-mi vedea copiii....
Multumesc pentru raspunsuri
Am avut primul termen acum pe 03.06.2019, nu m-am prezentat si am depus o cerere de amanare. S-a amanat pana pe 23.09.2019. Mai am nevoie neaparat de inca o amanare. imi puteti spune va rog cum o pot obtine, fara internari sau alte trucuri din astea mincinoase...
Souneti-mi va rog daca intru-un proces de divort cu minori, ma pot reprezenta singur ( in calitate de parat).
Discuție PV Rutier
Am facut contestatie la un PV si m-ar interesa sa aflu daca dupa finalizarea procesului, si daca nu voi avea castig de cauza, mai pot plati jumatate din amenda ?
Va multumesc !