Misiunea va avea o durată de 6 luni în altă țară pentru care o sa fiu platit separat iar salariul este același lunar in timpul acestor 6 luni in țară!sunt obligat să plătesc o anumită sumă din acești bani care o sa îi câștig în aceasta misiune copiilor?
Bună ziua! Urmează să merg într-o misiune MAPN,sunt divorțat și am doi copii cu fosta sotie pentru care le plătesc pensie alimentara.Sunt obligat de lege ca banii câștigați în misiune să le fac și copiiilor parte o anumită sumă din ei?
Buna seara! Nepoata sotiei bunicului cea careia i se făcuse actul de vânzare cumpărare a decedat si nu avea nici copii nici frați si nici părinți în viața.Eu sunt nepoata din partea bunicului
Buna ziua.Bunicul patern si sotia lui au făcut act de vânzare cumpărare unei nepoate din partea sotiei.Nepoata a decedat in urmă cu 18 ani nu era căsătoria nu avea copii si soția bunicului in urma cu 3 ani.Bunicul nu mai vrea să facă nimic in privința proprietati deoarece are o vârstă înaintată si a spus ca lui nu ii mai trebuie nimic.Eu in calitate de nepoata ce pot face dupa moartea lui?
Bună ziua! Soția are casă pe numele ei dinaintea căsătoriei, după căsătorie lucrăm amândoi în străinătate pentru a putea investi în casă și a o termina deoarece este în lucru.Sotia vrea să mă treacă și pe mine în act să fim amândoi proprietari ,se poate? Mulțumim pentru răspuns.
Si un act de partaj voluntar între părinții mei și părinții tatălui meu pe casa și terenul unde este construit casa! O întreaga nebunie! Am dus și aceste acte la notar, mi sa cerut actul de deces al străbunicii, va trebuii sa caut acum in carul cu fan! Pana la urma mi sa făcut o programare sa merg cu mama și cu 2 martori inseamna ca incep sa, se aseze lucrurile
Mulțumesc frumos pentru răspuns! Tocmai ce am aflat ca în urma divorțului dintre părinții mei nu sa făcut partaj avand și mama dreptul la casa și pământ! Ulterior din a doua căsnicie a mamei a mai rezultat un copil drept urmare o sa am nevoie și de mama la dezbaterea succesiunii! Există un act de întreținere între părinții mei și strabunica
Si dupa 3 ani ca să obțin certificatul de moștenitor nu trebuie sa deschid succesiune?nu înțeleg cum un defunct mai devene proprietar daca el a decedat în acești 3 ani! Eu practic fiind fiica moștenitoare în lipsa actelor de proprietate aștept 3 ani ca mai apoi sa fac succesiune în urma acestor cadastre și anexe care figurează tatăl meu decedat la primărie?
Mulțumesc pentru răspuns! Dreptul la proprietate în urma cadastrarii se facă cui? Dacă tatăl meu a decedat! Chiar nu știu ce sa fac și cum sa procedez! Nu am acte de proprietate pe numele tatălui, decât cele de la primărie cele de rol unde el a plătit impozit pe ca să si pământ! Iar apoi sau făcut cadastrele! Cum procedez peste 3 ani dacă el a decedat în timp ce au fost gata aceste cadastre!