avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate Maryyany

Activitate Maryyany

Buna ziua,am si eu o intrebare,acum ceva timp am facut credit la banca pentru a imi cumpăra o casa in ziua creditului m-a însoțit tata la banca,dupa terminarea creditului si vazanduma tata cu banii scoși mi-a zis ca sa ii dau lui banii ca se ocupa el sa imi caute o casa pe care sa o cumpăr si sa o trec pe numele meu,eu am acceptat si iam oferit banii,fiind tata am avut mare încredere in el,dupa ce iam oferit banii mi-a zis ca stie deja casa pe care trebuie sa o iau si am fost de acord, inainte sa plece mi-a zis ca a doua zi sa mergem la notar si sa sa treaca casa pe numele meu,ok,toate bune si frumoase pana aici,a doua zi cand m-am prezentat la notar entuziasmata ca in sfârșit o sa am casa mea,tata a spus ca nu trebuia sa vin ca a trecut casa pe numele lui,in fine am lasat-o asa chiar daca eu nu am stiut despre asta si a trecut-o pe numele lui fara consimțământul meu cand l-am intrebat cand o trece a zis ca o sa o treacă peste doua luni,ok nu am zis nimic doar era tata aveam încredere in el. Doar ca acum a trecut un an de atunci si el tot nu a trecut-o pe numele meu ba chiar mai nou ma amenința ca ma da afara din casa chiar daca am doi minori,ma da afara ca el este proprietarul casei. Ce pot sa fac ca sa imi recâștig casa,cum pot sa procedez pentru ca nu vreau sa ajung cu copii in strada pentru ca propriul tata ma păcălit sa scot bani din banca si s-a folosit el de acei bani,va rog ajutati-ma
Ce fac????

Va multumesc anticipat!