avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate Alexxya31

Activitate Alexxya31

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. Sunt însărcinată si sunt in concediu de risc maternal. Cum trebuie sa procedez pt a intra sotul meu in concediul de paternitate dupa ce nasc? Venitul meu este f mic, vrem sa ne mutam undeva la tara . Trebuie sa imi dau eu demisia dupa ce nasc? Sau dupa ce stau in concediul de lauzie de 42 zile si apoi sa depuna sotul meu actele pt concediu?
Multumesc mult
Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. Sunt însărcinată si sunt in concediu de risc maternal. Cum trebuie sa procedez pt a intra sotul meu in concediul de paternitate dupa ce nasc? Venitul meu este f mic, vrem sa ne mutam undeva la tara . Trebuie sa imi dau eu demisia dupa ce nasc? Sau dupa ce stau in concediul de lauzie de 42 zile.
Multumesc mult
Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. Sunt însărcinată si sunt in concediu de risc maternal. Cum trebuie sa procedez pt a intra sotul meu in concediul de paternitate dupa ce nasc? Venitul meu este f mic, vrem sa ne mutam undeva la tara . Trebuie sa imi dau eu demisia dupa ce nasc? Sau dupa ce stau in concediul de lauzie de 42 zile.
Multumesc mult