avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Activitate August_in

Activitate August_in

Sunt absolut sigur ca nu are nicio decizie. 1. Ati vazut vreo notificare in care sa nu fie specificat "conform deciziei nr.. din data ..."? 2. M-am verificat pe justportal, la toate instantele. Nope. Nu are.
De doi ani o anumita doamna executor judecatoresc ma tot sicaneaza cu notificari despre o executare in baza solicitarii facute de o firma de recuperare din Lichtenstein., care cica a preluat afacerea de la Kruk. Problema la care nu am un raspuns este urmatoarea: executorul nu are la baza actiunii nicio decizie judecatoreasca. Poate dispune poprire pe salariu si cont bancar cu de la sine putere? Mentionez ca o firma romaneasca la care am lucrat exact pe acest motiv, la sesizarea/rugamintea mea a refuzat sa vireze 30% din salariu si nu s-a intamplat nimic. Nu am mai avut acelasi "noroc" la o multinationala.... Acum lucrez fara forme legale.
Multumesc mult. Sper ca si notarul respectiv sa accepte aceasta rezolvare. Procura expira in trei ani, or fosta vrea sa plece din tara definitiv si iremediabil. De aici si graba...
Am divortat din 2009 insa abia acum ne-am decis sa facem partajul. Fosta sotie vrea sa imi cedeze cota ei dintr-un teren ce nu poate fi intabulat ( suprapunere la OCPI). Se poate rezolva la notar? Care ar fi varianta cea mai avantajoasa? Multumesc.