avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj dupa divort sau cedare bunuri?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj dupa divort sau cedare bunuri?

Am divortat din 2009 insa abia acum ne-am decis sa facem partajul. Fosta sotie vrea sa imi cedeze cota ei dintr-un teren ce nu poate fi intabulat ( suprapunere la OCPI). Se poate rezolva la notar? Care ar fi varianta cea mai avantajoasa? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: August_in , utilizator 11:37, 22 Februarie 2018
Fără ca imobilul să fie intabulat, nu se poate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va trebui ca in masa partajabila sa treceti acel teren si sa si spuneti ca nu este intabulat.
S-ar putea sa trebuiasca sa mergeti in instanta unde nu-i necesara intabularea inainte.
Multumesc mult. Sper ca si notarul respectiv sa accepte aceasta rezolvare. Procura expira in trei ani, or fosta vrea sa plece din tara definitiv si iremediabil. De aici si graba...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cristinachitu cristinachitu Exista un termen in care trebuie facut partajul dupa divort? (vezi toată discuția)
Divort: 2 apartamente.....solutii??? zmija zmija IN TIMPUL CASATORIEI AM CUMPARAT 2 APARTAMENTE IN 2 ORASE DIFERITE...DUPA DIVORT EU M-AM MUTAT IN UNUL DIN APARTAMENTE ,SOTIA IN ALTUL...AM DECIS CA SI PE ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cmarian90 cmarian90 buna ziua, Mama mea vrea sa schimbe actul de casa(reinnoiasca) deoarece in momentul cand a cumparat casa era in proces de divort cu sotul la momentul acela ... (vezi toată discuția)