Buna ! Politistii imi vor inchide dosarul penal pe 12 iulie,eu spunandu-le ca nu sunt in tara ( ceea ce e adevarat)Insa,imi propun sa revin in luna mai ,desi am fost informat de dansii ca daca ma prind in tara pana pe 12 iulie cazul va fi redeschis iar eu judecat :(
Intrebarea mea este cum vor stii ei ca revin in tara plus ca eu le-am spus ca nu am in plan sa ma intorc curand. Este sigur pentru mine ?
Buna ziua
In septembrie l-am vizitat pe fratele meu in Ploiesti ,frate cu care nu ma aveam bine in trecut.
Nici prin cap nu ma gandeam ce planuise dansul.
In urma unor neintelegeri,el mi-a spus sa fac bagajul si sa plec de la el.
Acum sunt in Tailanda,la lucru,din decembrie,iar aseara am primit email real de la ipj ploiesti in care sunt anuntata ca fratele meu a facut plangere impotriva mea de urm:
1) furat laptop( ceea ce e imposibil deoarece el avea doua laptopuri pe care si le.a incuiat cand am ramas singura in casa )
2) furat bani 1400 euro (nu i-am atins nimic ,nici nu stiu unde i-a tinut
3) furat lantisor aur (imposibil la fel,nu mi.a aratat niciun lantisor)
4) tentativa de ucidere ,cu amprentele mele pe cutit( eu folosind cutitul doar pentru gatit,NIMIC MAI MULT)
Autoritatile m.au anuntat ca au incercat sa ma contacteze,iar eu neraspundand(eu fiind in thailanda) au depus plangerea la Curte,iar daca pe 23 martie nu sunt prezenta ma vor prinde in Uniunea Europeana si ma vor inchide pentru 4 ani si jum.
Repet eu nici macar nu l-am atins pe fratele meu,nu i-am facut niciun rau
Nu am banii necesari sa angajez un avocat si sa revin in tara
Va rog din suflet,ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc