avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum afla politistii daca ai revenit in tara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum afla politistii daca ai revenit in tara

Buna ! Politistii imi vor inchide dosarul penal pe 12 iulie,eu spunandu-le ca nu sunt in tara ( ceea ce e adevarat)Insa,imi propun sa revin in luna mai ,desi am fost informat de dansii ca daca ma prind in tara pana pe 12 iulie cazul va fi redeschis iar eu judecat :(
Intrebarea mea este cum vor stii ei ca revin in tara plus ca eu le-am spus ca nu am in plan sa ma intorc curand. Este sigur pentru mine ?

Multumesc tuturor

Alte discuții în legătură

Invinuit intr-un caz fals,care este solutia ? georgiana34 georgiana34 Buna ziua ! In urma unui caz fals impotriva mea,eu,invinuitul,nefiind in tara,i-am informat pe politisti ca nu pot sosi in tara si ca declaratiile facute ... (vezi toată discuția)
Amenintare Ema28 Ema28 Buna ziua, Numele meu este Ema si am o problema putin mai delicata ca sa spun asa. Din noiembrie 2009 pana in mai 2010 am locuit cu chirie intr-un apartament ... (vezi toată discuția)
Reclamatie pentru pensia alimentara....de 5 luni in cercetare la politie! ContSters114133 ContSters114133 buna seara!as vrea sa aduc in atentia dumneavoastra o situatie destul de ciudata.am depus in iulie 2010 o plangere la politie pentru neplata pensiei ... (vezi toată discuția)