buna seara!as vrea sa aduc in atentia dumneavoastra o situatie destul de ciudata.am depus in iulie 2010 o plangere la politie pentru neplata pensiei alimentare.politistul m-a anuntat telefonic ca el si-a terminat cercetarile si ca a depus dosarul la parchet dar ca ...sotul nefiind in tara nu poate fi audiat si de procuror si deci acesta din urma nu poate trimite dosarul in instanta.saptamana trecuta am fost in audienta la parchet,la procurorul de serviciu de unde am aflat cu stupoare ca de fapt dosarul nu este la parchet! eu vroiam sa studiez acel dosar si sa vad o adeverinta cu veniturile sotului la care nu am avut acces.procurorul mi-a spus sa il intreb pe politist data la care a depus dosarul la parchet.in urma convorbirii aflu ca de fapt am fost mintita si ca dosarul se afla blocat la secretariatul politiei pentru ca sotul nu e in tara .intr-un cuvant nu am inteles nimic din ceea ce a vrut sa spuna acel politist care mi-a inchis si telefonul spunandu-mi ca daca nu imi convine ceva sa cer in scris detalii despre dosar.am cerut in scris detalii cu doua saptamani in urma si acolo imi raspundea ca se afla in cercetari si va fi trimis la parchet cu propunere corespunzatoare.ca apoi dupa o saptamana sa imi spuna ca el a terminat tot si ca a depus dosarul.eu nu mai inteleg nimic si nu inteleg care este de fapt motivul real pentru care se intampla toate acestea.astazi l-am vazut pe sot in oras...deci nu stiu daca a fost sau nu plecat cu adevarat!ce ma sfatuiti sa fac in acesta situatie? credeti ca o discutie cu procurorul care se ocupa direct de caz ar fi benefica? va mulumesc!
dosarul este inregistrat la parchet din moment ce apare acolo data la care eu am depus reclamatia si mai apare ca este cu inceperea urmaririi penale.asta mi-a spus procurorul de servici.dar nu exista efectiv dosarul!
Faceti o plangere la prim procuror in care relatati toata povestea cu referire la incompetenta politistului si cu referire la numarul de dosar.Propuneti si martori care sa relateze faptul ca fostul sot nu este plecat din tara si ca nu v-a platit pensia.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie alimentara
Z.A.G.
Referitor la neprimirea pensiei alimentare din iunie 2009 cind a fost pronuntata decizia de catre instanta (am publicat problemele mele in data de 04.01.2010), ... (vezi toată discuția)