avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaitzuu

Activitate Mihaitzuu

Multumesc mult pentru raspuns! Asta e cred ca pana la urma o sa stau fara permis 6 luni

Istvan Dalyay a scris:

E putin probabil sa castigati daca aparatele sunt omologate si sunt la zi cu verificarea metrologica. Ce-i sigur, e ca puteti trage de timp cca 1 an, poate mai mult, contestand cele 2 procese verbale si pana se pronunta instanta e fond si ulterior apel [ link extern ] /

Bună ziua , va cer ajutorul cu un raspuns la urmatoarea faptă
Acum 3 zile am fost oprit de masina de politie radar neinscriptionata cu viteza de 107km/h in localitate,apoi mi s-a suspendat permisul pe 90 de zile,am primit dovada iar apoi surpriza dupa o zi seara tot in localitate (drum european drept, câmp cat vezi cu ochii) din sens invers Mcv-ul m-a tras pe dreapta tot cu 107 km/h si mi-au luat dovada .
Ce solutii ar fi sa nu primesc 6 luni de stat pe banca deoarece job-ul meu depinde de permis?
Mentionez că în urma cu un an am avut permisul supendat o lună
As avea sanse daca as face 2 contestatii?
La prima abatere agentul care m-a oprit nu a intocmit procesul verbal ci altul...(mai e valabila povestea ca se anuleaza p.v in acest caz?)
Sper sa raspunda cineva ,Multumesc!
Buna ziua. Acum 2 zile am fost prins de radar (masina neinscriptionata) cu 107 km/h in localitate, apoi a2a zi m-a oprit iar politia (echipaj din mers) tot in localitate 107km/h . Pe cat timp mi se suspenda permisul si cum pot sa fac sa micșorez aceasta perioada?
Multumesc