avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat de 2 ori in la interval de o zi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat de 2 ori in la interval de o zi

Buna ziua. Acum 2 zile am fost prins de radar (masina neinscriptionata) cu 107 km/h in localitate, apoi a2a zi m-a oprit iar politia (echipaj din mers) tot in localitate 107km/h . Pe cat timp mi se suspenda permisul si cum pot sa fac sa micșorez aceasta perioada?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: victoriatofan , utilizator 18:18, 25 Martie 2018
90+90, adica 180 zile, daca nu faceti contestatie in instanta, ceea ce mai prelungeste cu vreo 9 luni, sau un an acest deznodamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de 2 ori la diferență de o zi! Mihaitzuu Mihaitzuu Bună ziua , va cer ajutorul cu un raspuns la urmatoarea faptă Acum 3 zile am fost oprit de masina de politie radar neinscriptionata cu viteza de 107km/h in ... (vezi toată discuția)
Contestare suspendare permis radar mobil zhrcnst zhrcnst 02.08.2010 - suspendare permis pt depasire viteza cu 57 KM/h, radar mobil DE 583, directia spre Iasi. Inainte cu 500 m de KM 63 , viteza este restrictionata ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului pe 90 de zile pentru viteza raulcalin raulcalin as mai avea o intrebare,multumesc pentru raspunsul anterior. un prieten de-al meu a fost prins de radar cu 107 km /h si i sa retinut permisul pe 90 de zile.nu ... (vezi toată discuția)