avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Activitate Dima Oana

Activitate Dima Oana

Pai nu este interesant?! Cand se intampla un incident poti sa anticipezi ca dai peste un individ agresiv poti sa stai cu telefonul sa filmezi in ideea ca unul o sa te ameninte?! Este si mai interesant ca desi sunt cu masina lovita, injurata si amenintata legiile il favorizeaza pe el. Adica un fel de legea junglei si fiecare face ce ii tuna, maine daca injur ori lovesc pe cineva si nu are dovezi ori martori, ramane cu ochii in soare.
In concluzie, pana nu vine sa imi dea una in cap cu speranta sa am si martori ori sa imi vandalizeze masina si asta sa imi pun camera pe masina sa filmeze sa am dovezi, am sanse 0 sa rezolv ceva daca ii fac plangere doar pentru injurii si amenintare fara dovezi.

Am inteles bine?!
Pai nu este interesant?! Cand se intampla un incidentanticipezi ca dai peste un individ agresiv poti sa stai cu telefonul sa filmezi in ideea ca unul o sa te ameninte?! Esti si mai interesant ca desi sunt
Foarte interesant, adica el scapa si face ce vrea. Eu pagubita si eu cu teama ca se va tine de cuvant?! Nu exista nici o masura importiva acestui gen de indivizi?
Domnul Avocat, va multumesc pentru raspuns. Eu nu am probe gen filmare ori inregistrare, discutia a fost intre mine si el dupa ce a coborat nervos din masina. Eu nu m.am gandit ca o discute atat de urat si sa ma ameninte, am crezut ca este de buna credinta, incheiem amiabila si gata.
In cazul acesta nu pot sa depun plangere la Politie?! Stau asa cu frica ca daca ne intalnim pe strada cine stie ce imi face, cum sa pronuntat.
Ce pot sa fac?!
Buna ziua, am urmatoarea situatie.
Masina proprietate personala era parcata in fata blocului in linie cu alte masini deja parcate pe partea carosabila. Pe trotuarul de langa bloc paralel cu masina mea se afla o salvare aflata la un caz, asistenta intrase la pacient iar soferul astepta in masina.
Un individ care venea pe strada a ajuns in spatele salvari si a inceput sa claxoneze insistent ca aceasta sa isi mute pozitia. Domnul de pe salvarea i.a spus ca oricat s.ar muta nu este loc de trecere pe strada fara sa faca ceva si ca el asteapta sa coboare cu pacientul.
Soferul reclarcitrant sa enervat, a fortat trecere si mi.a julit bara spate stanga si putin portiera. In momentul acela eram chiar la masina cu copilul in brate ii luam jucarii din portbajag.
I.am batut in geam sa se opreasca ca o zgarie toata, a dat inapoi putin si pe urma a fortat iar trecere si a franat 5 m mai in fata, m.am dus dupa el la masina si a dat sa plece. Stia ca a zgariat.o si a vrut sa fuga moment in care am tipat la el sa opreasca. A coborat nervos, ca este grabit a refuzat amiabila si a au inceput injuriile toate cu imi bag/ scot in masina ta in fata ta, ma doare in . de masina ta .
I.am spus iar de amiabila si a inceput iar sa urle injurandu.ma ca el nu are timp de asa ceva ca o sa faca copiii cand are timp si iar bip bip bip bip. I.am spus ca merg la Politie si atunci m.a amenintat ca "bip bip iti arat eu Politie, te satur eu de Politie lasa ca iti arat eu tie bip bip, am eu grija de tine sa mi.a platesti tu cu Politia ta". Eu l.am facut nesimtit si am plecat spre Politie unde a ajuns si el si fiecare a declarat incidentul. Ideea este ca imi este frica de amenintarile lui tinand cont ca lucreaza in cartier, culmea la o gradinita. Ce pot sa fac, unde depun plangere macar daca patesc ceva sa se stie ca el ma amenintat, imi este frica sa nu imi faca ceva la masina. Cum sa procedez, multumesc!
Buna ziua. Avem urmatoarea speta de caz: am achizitionat o masina care a fost inscrisa pe numele sotului, in concluzie, Bun Comun.
Sotul plecat din tara si in data de 7.12.2017 un individ forteaza semaforul si imi provoaca daune la masina in partea din spate, eu eram la volan. Incheiem amiabila, se deschide dosar de dauna de catre un agent care doar nu m.a luat la palme cand am spus ca vreau la Autoclass si care s.a purtat execrabil.
Constata dauna 74000. Imi accepta dosarul dupa crize de isterie ca eu nu am nici un drept si ca e DOAR masina sotului, primesc constatarea, merg la service.ul ales de noi, dupa 15 Ianuarie pana pe 22 Februarie masina este blocata in service pentru reparatii si dupa suplimentari si alte constarari ajungem la dauna de 210000. Ne suna sa ridicam masina dar cei de la Omniasig vor procura in contextul in care sotul este prezent si poate sa ridice masina. Pentru ce mai e necesara o procura?! Intelegeam daca el era plecat si o ridicam eu, cum de altfel au spus initial. Daca ridic eu cu procura daca vine proprietarul fara. Ieri am asteptat sa luam masina dupa ce au spus ca daca e sotul se poate ca dupa putin timp sa spuna ca trebuie sa discute cu un superior. E posibil asa ceva?! Sotul a semnat devizele, a atasat si copie dupa buletin eram in stare sa intram live cu ei doar sa fie convinsi. Au spus ca ne suna ieri lucru care nu s.a intamplat si nici la telefoane nu raspund. Avem bebe si ne.a fost foarte greu fara masina sa platim mereu taxiuri, noi pagubiti si noi pusi la zid. Ce putem face?!? Multumesc.