avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dosar dauna omniasig.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dosar dauna omniasig.

Buna ziua. Avem urmatoarea speta de caz: am achizitionat o masina care a fost inscrisa pe numele sotului, in concluzie, Bun Comun.
Sotul plecat din tara si in data de 7.12.2017 un individ forteaza semaforul si imi provoaca daune la masina in partea din spate, eu eram la volan. Incheiem amiabila, se deschide dosar de dauna de catre un agent care doar nu m.a luat la palme cand am spus ca vreau la Autoclass si care s.a purtat execrabil.
Constata dauna 74000. Imi accepta dosarul dupa crize de isterie ca eu nu am nici un drept si ca e DOAR masina sotului, primesc constatarea, merg la service.ul ales de noi, dupa 15 Ianuarie pana pe 22 Februarie masina este blocata in service pentru reparatii si dupa suplimentari si alte constarari ajungem la dauna de 210000. Ne suna sa ridicam masina dar cei de la Omniasig vor procura in contextul in care sotul este prezent si poate sa ridice masina. Pentru ce mai e necesara o procura?! Intelegeam daca el era plecat si o ridicam eu, cum de altfel au spus initial. Daca ridic eu cu procura daca vine proprietarul fara. Ieri am asteptat sa luam masina dupa ce au spus ca daca e sotul se poate ca dupa putin timp sa spuna ca trebuie sa discute cu un superior. E posibil asa ceva?! Sotul a semnat devizele, a atasat si copie dupa buletin eram in stare sa intram live cu ei doar sa fie convinsi. Au spus ca ne suna ieri lucru care nu s.a intamplat si nici la telefoane nu raspund. Avem bebe si ne.a fost foarte greu fara masina sa platim mereu taxiuri, noi pagubiti si noi pusi la zid. Ce putem face?!? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 10:35, 24 Februarie 2018
Indiscutabil cererea de a depune o procura de la sot este abuziva , discutati direct cu un jurist pentru a clarificA SITUATIA si faceti si o reclamatie in scris.
Obligatia asiguratorului este de a plati despagubirea nu de a urmari cine ridica masina din service.
Este posibil ca la ridicarea autoturismului mai trebuie semnate documente, care conform legii trebuie semnate de proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune asigurator? baxxter baxxter Buna ziua! Am avut la inceputul luni Decembrie 2010 o tamponare usoara in parcarea unui supermarket nefiind vinovat.Am sunat la numarul Omniasig de pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori daca se poate sa va adresez o intrebare dar ... UnCalatorInViata UnCalatorInViata Buna ziua! As dori daca se poate sa va adresez o intrebare dar prima data as vrea sa va explic mai pe scurt despre ce este vorba pentru a fi cat mai inteles ... (vezi toată discuția)
Toata viata ma voi ferii de omniasig si unicredit leasing passat_uni_hoti passat_uni_hoti Nici nu stiu cum si de unde sa incep,s-au strans atat de multe,cand aud de cele doua institutii blestem foarte rau,in fine..... Bebe ma cheama,sunt din ... (vezi toată discuția)