Nici nu stiu cum si de unde sa incep,s-au strans atat de multe,cand aud de cele doua institutii blestem foarte rau,in fine.....
Bebe ma cheama,sunt din Pitesti m-am logat aici pt ca mi sa parut site-ul cel mai eficient si totodata am obs seriozitatea cu care e tratat fiecare user. Deci in noiembrie 2007 am luat in leasing un VW Passat prin Unicredit Leasing,una peste alta la sfarsitul lui August 2009 am facut accident,dauna totala indiscutabil.La 2-3 zile m-am apucat de de problema,imputernicire,casco si toate cele necesare unui dosar complet.Pe 28 august dosarul a fost gata,mai departe mi sa spus sa astept ca o sa ma contacteze ei,am intrebat cam cat dureaza si mi sa spus k in o luna sau max o luna jumate.Sunt preea multe de scris,haideti sa incerc sa scot esentialul...Suntem,in 30 IAN 2010 si au trecut 6 luni de la incident si eu nu am fost despagubit nici la ora actuala,am fost mintit si alergat prin toate birourile posibile,sa nu mai zic de bani cheltuiti,interventii cu agentii de asigurari,ultima oara knd am fost la UNICREDIT mai exact pe 5 ian mi sa spus ca inca sunt activ la ei si am o datorie de nu stiu cat,spunandu-mi ca pe ei nu ia anuntat cei de la Omniasig ca sa poata rezolva legal dosarul meu.Sa nu uit ca pe 10 IAN mi-a venit citatie de la Curtea de Apel Bucuresti in care sa ma prezint cu cheile si actele masinii (care masina,numai ei stiu)....Sunt enorm de multe nereguli care le-as avea dar macar sa inteleg esentialul. Intrebarea mea este: ESTE NORMAL SA DUREZE ATAT UN DOSAR DE DAUNA TOTALA? EI CHIAR NU AU NICI O LIMITA,MA DESPAGUBESC CAND AU EI POFTA? Nici nu stiu cum sa mai intreb,pe ansamblu ajutati-ma si pe mine cu cateva raspunsuri si totodata indrumati-ma cumva,OPC,TRIBUNAL,ETC... Multumesc mult. Ozi buna!!!
Cel mai recent răspuns:
Adrian Tudor , Consultant asigurari
23:22, 13 Septembrie 2010