Buna ziua! As dori daca se poate sa va adresez o intrebare dar prima data as vrea sa va explic mai pe scurt despre ce este vorba pentru a fi cat mai inteles pentru ca in momentul acesta chiar am nevoie de un sfat bun.Am o casnicie cu sotia mea din 2018 si tot in anul acela a nascut o minune de baietel care in Ianuarie va implinii varsta de 6 anisori.Intotdeauna ea a fost genul acela narcisist ceea ce am descoperit prea tarziu.Intr-adevar ,nu am fost un barbat exemplu ,prima data cand ne.am cunoscut eram foarte calm ,intelegator ,iubitor ,ofeream atentie ,in schimb nu primeam afectiune de la sotia mea ,pot spune ca niciodata nu s-a deschis fata de mine nici macar pentru a-mi spune ""Am incredere in tine " sau "Vom trece peste" ,mai pe scurt am fost singur cand a fost vorba de o problema de rezolvat sau cand simteam nevoia de afectiune ,de dragoste ,trebuia sa caut in alta parte.Cu toate acestea stiu sigur ca m.a iubit si inca cred ca ma iubeste....Am trecut prin multe impreuna si a ramas acolo....deci singura problema ar fi ca ea niciodata mi este vinovata ,ea mereu face totul bine ,toata lumea este de vina sau are ceva ce nu.i convine ei ,incercarea de a ma indeparta de parintii mei ,si ai ei ,efectiv izolati ,nu conteaza ce contrazicere este dar un exemplu va dau ca i.am spus odata """"TU AI FOST VIRGINA CAND TE-AM LUAT NU AI MAI AVUT RELATII ,O SA VEZI CA AVAND COMPORTAMENTUL ACESTA NIMENI NU VA RAMANE LANGA TINE.REVINO-TI ,MATURIZEAZA-TE CA EU TE.AM ACCEPTAT ASA ITI CUNOSC DEFECTE SI CALITATI LA CARE EA IMI SPUNE..."""-DE UNDE STI TU CA N-AM AVUT RELATII ADEVARATE? ERA SA FAC DRAGOSTE ODATA CU UNU""" Deci cum dracu poti sa spui asa ceva mie ,sotului ei?? Nu exagerez oameni buni ,si eu am o parte de vina ,sunt dispus sa accept si toata jumatatea mea dar ea....niciodata nu va accepta ca a gresit chiar daca sparge o cana .Aceasta era prostia mea si defectul meu la inceput...Am inselat dar va spun cu mana pe inima ca a fost cu regrete..Aveam nevoie doar de afectine si sa ma asculte cineva.In fine....Ma scuzati ,am omis sa precizez ca eu in toti anii acestia veneam de vreo 4-5 ori pe an acasa si stateam maxim o luna de zile in rest mergeam la munca in strainatate.Eu eram singura sursa de venit in casa oentru ca sotia pana anul trecut in Mai nu a muncit deloc.Chirii ,intretinere ,pentru copil ,pentru sotie (luna de luna) ,intotdeauna am avut cat sa nu fie nevoie sa cerem de la cineva.Acum este important sa intelegeti.Problema cea mare in relatia noastra este ca eu am ajuns in punctul in care nu mai am incredere in mine ,nu ma mai gandesc la mine ,din cauza ca tot ce faceam eu nu era bine (chiar daca era bine)...Acum orice ar face ea ,sa imi revin eu moral dau vina pe mine ca din vina mea ca am inselat la inceput este ea asa...dar stiu ca nu este adevarat...ea a vrut sa ma schimbe intotdeauna in ceva ce eu chiar nu am habar...De schimbat m.am schimbat mult ,enorm de mult chiar ,dar imi tot cerea asta...Am ajuns la un punct in care eu fiind in afara am inceput sa fumez Canabis in Olanda , cu toate ca nu sunt dependent ,nu o fac des si nici nu folosesc pentru a uita de probleme...au fost cateva scapari inclusiv ea a tras cateva fumuri (am uitat sa precizez ca la inceputul anului am plecat impreuna in Olanda pentru 3 luni ca vroia sa vada cum este si s.a gandit sa inceapa si ea sa ajute cu ceva in casa.In fine...Ideea este ca ea m.a filmat fara sa stiu cand trageam din tigara ,si sa zic asa ma are la mana in instanta.Ea a plecat la parintii ei pentru ca eu fiind un tampit si nemaiputand sa ma stapanesc ca mereu mereu gasea motiv de certa si sarise sa ma zgarie cu unghile ,dar un motiv care nu exista am reactionat urat dandu.i o palma.Motivul a fost ca ea gatise cu o seara inainte si cand a venit acasa de la medic unde a stat 3 ore la coada am specificat ca vreau sa fac eu ceva de mancare si sa mearga sa se odihneasca...Ea atunci a inceput ultima cearta din nimic zicandu.mi ca ce ""Iar vrei sa iti fac mancare ?? Sunt obosita""".....incercam sa ii explic ca nu am spus asta ea tot tipa sa auda vecinii ,am rugat o din suflet sa stam sa vorbim sa gasim o solutie sa rezolvam problema ,ea iesind pe geam si strigand ca o sechestrez ,au auzit vecinii ,m.a sunat un prieten ca ce se intampla ,dupa aceea tot ea nervoasa a gasit alt motiv ca s.a facut de ras la vecini din cauza mea...Dar va rog din toata inima sa ma credeti ca nici daca vroiam nu ii puteam face rau ,singura posibilitate era sa injur prin telefon ca eu eram mai mereu plecat...Si acum dupa cum spuneam ,ultima data am dat in ea.De palma aceea regret si in momentul acesta si stiu ca eu nu sunt asa dar oricat mi.as spune asta in cap ,in sinea mea ajung tot la concluzia ca ea este sfanta si eu sunt cel care greseste mereu.Efectiv m.a manipulat cum a vrut ea.In fine...Cam asta este povestea ,acum stiti in mare despre ce este vorba si intrebarea mea ar fi.Daca ar da filmarea aceea in instanta as risca sa nu imi mai pot vedea baietelul ? O cred in stare sa faca asta ,o cred in stare sa sune si la politie sa spuna doar sa imi faca rau ,nu mai zic de blestemele care m.i le spunea si imi ajungeau pana in mijlocul inimii...Ce pot face sa nu se ajunga la asta ??? Abia ma lasa sa il vad pe camera 5 minute la 2-3 zile.Pe mama si pe tata i.a blocat.Au primit.o in casa gravida ,am lasat.o la ai mei ca pe un obiect efectiv si au avut grija de ea ,pot spune ca tata a dat in mine din cauza ca ea se invatase si il suna ca dau in ea ,ca o smucesc dar nimic nu era adevarat....singura palma a fost acum cand a si plecat....Inca ceva...precizez ca a mai plecat de 2 ori ,anul trecut si acum 2 ani tot fara motiv si tot ea s.a intors inapoi....eu de data asta chiar daca m.i se rupe inima ,nu mai pot si nu mai vreau sa am parte de toata manipularea aceea ,sa nu am un prieten de familie ,sa nu pot merge pe strada ca daca ridic capul din pamant zice ca m.am uitat dupa vreuna (inca un motiv important de ce alegeam sa merg la altcineva si sa insel oentru ca de cand ne.am mutat impreuna ,din 2018 a inceput sa faca asta...eu deja incepusem sa o iubesc enorm si nu am putut renunta...am mers inainte si am riscat dar...in fine v.am zapacit si va rog sa ma iertati ca v.am rapit atat din timpul dumneavoastra ,si cei care au ajuns pana aici va multumesc din inima.Chiar am nevoie de un sfat ,simt ca nu mai pot.Acum stau ca prostul si ii dau mesaje si imi cer scuze ,dar in sinea mea am nevoie de liniste...Vreau doar sa stiu ce pot face daca are de gand sa imi faca rau luandu.mi dreptul in a vedea copilul ? Nu vreau sa ii fac rau ,tot ce vreau este sa ne putem bucura impreuna de copil ca habar nu are fraiera cat de rau i.ar face si lui mai ales ca are nevoie de ambii parinti si totusi sunt tatal lui. Mentionez ca am foarte multi martori care stiu adevarul...Ea nu are oe nimeni ca martor doar familia ei si o prietena foarte bine care sincer sa fiu ,nici macar nu stie ce a fost la noi in casa.Daca au fost momente in care am mai deviat de la subiect imi cer mii de scuze doar ca atunci cand scriu efectiv imi apar momentele cu noi in cap ,imi este enorm de greu ,stiu ca sunt barbat si ar trebui sa fiu altfel ,nu sunt mamos sau lingusitor de fel dar o femeie poate fi mai periculoasa decat un drog.,Va spun din toata inima si te poate aduce in punctul in care nu iti mai pasa de nimic ,nu mai vezi o alta viata cu altcineva langa tine...dar stiti ce ? Am 27 ani sunt tanar ,nu imi lipseste nimic doamne fereste ,imi stiu caracterul si sufletul si merg inainte.Poate este planul lui Dumnezeu acesta...dar cateodata un obstacol ca acesta de poate darama...
Cel mai recent răspuns:
Alexandrarares , utilizator
14:38, 4 Octombrie 2023