avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate nikosam

Activitate nikosam


Nu nu s- a plătit nici o chirie câtre primărie odată ce nu ne- au făcut nici un contract de închiriere niciodată , ba mai mult între timp a apărut un stra stra nepot adică un presupus proprietar care se judeca de ani de zile cu primaria pentru recuperare . Din câte știu chiar și in acest caz primaria ne poate face un contract de încheiere pana la definitivarea procesului lor . Cert este ca fără un contract noi nu putem sa ne racordăm la nimic .... apa , canalizare , gaz etc .... iar curentul electric o plătește primaria . Nu putem sta in situația aceasta la infinit plus ca mama mea este bolnava de cancer si trebuiesc absolut toate condițiile necesare. Iar din câte am înțeles chiar dacă rămâne imobilul primăriei adică primaria castigand procesul nu o putem cumpara si mai mult am înțeles ca ne poate da afara oricând fără nici o despăgubire ,fără sa ne dea in alta parte o locuința . Deci este mai rău sa câștige primaria procesul ..... nu știu cum vine aceasta mai ales ca locuim de peste 27 de ani in acel imobil . Ce se poate face in acest caz și in care nu vor ne facă nici un contract de închiriere ? Mulțumesc!

Mi s-a spus de către primărie ca singura modalitate de a ne face un contract de închiriere este sa aducem documentele de la fostul ICRAl cu care s-a făcut înregistrarea . Nu știu exact care ICRAl trebuie verificat .
Buna seara ! Din anul 1992 i s-a dat o locuința tatălui meu de către ICRAL ..... iar înregistrare la primărie a fost făcută in creion ( din documentele de la ICRAL ) care cu anii sau pierdut .... Între timp tatăl meu a decedat și nici nu s-a făcut niciodată nici un contract de închiriere de către primărie și nici nu au investit in imobil niciodată , Imobilul fiind casa naționalizată . Ce drepturi avem sau dacă exista posibilitatea de a ne face un contract ori sa o putem cumpara ? Mulțumesc !