avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandrina83

Activitate Alexandrina83

Vă mulțumesc din suflet !
Am inteles, vă mulțumesc tuturor pentru intervenții si sfaturi.
Nu este vorba de san Doamnă draga! Este vorba doar de comportamentul tatălui aici, mentalitate, modul de a îngriji si a iubi acest copil, nu de al teroriza, brusca, mai ales ca Domnul este dependent de alcool zilnic. Responsabilitatea pe care orice părinte ar trebuii sa o aibe vis a vis de copil. Copilul are nevoie de dragoste, intelegere, educație. Dânsul, din pacate nu vede sau nu poate gândi, simți in acest fel. Pt el acest copil este doar un obiect, un mod de răzbunare..
Dacă ar fi un tata in adevaratul sens al cuvântului as fi total de acord cu cele spuse de dv si nu numai... Însă, nu are gram de conștiință si responsabilitate!
Nu am cum sa port o discuție cu acea persoană.. O face doar pt a se răzbuna si a face rau. Nu este persoana care sa se ocupe de copil. Am explicat mai sus o parte din motive.
Nu va pot divulga dumneavoastră toate suferințele si toate cele ce am trait eu doar ca să va fac pe dv sa înțelegeti despre ce este vb. Acestea le voi spune unui avocat si in instanță.
Eu in acel moment de disperare D-le am plecat in fuga cu o alta masina cu tatal concubinului pt a mi salva copilul! Nu am avut timp de altceva la acel moment, plus ca la starea in care se afla si risc am multe.. Eu am fost sechestrată in casa lui si s-a chemat poliția iar ei nu au intervenit. Au stat la poartă si atat. Le radea in nas. Domnule draga despre ce vb? Nu stiti povestea si cam atat. Nu stiti despre ce este vb sau sunteti de partea corupției sa inteleg?
Prin martori, atât cat se poate.. Dar voi lupta pt a se face dreptate si nu pt corupție!
N am sa imi arunc copilul in bratele acelei persoane niciodată. Am sa lupt indiferent..mai ales cand se musamalizeaza totul... Copilul trebuie ferit de astfel de situații. Acest copil are un program de viața normal.. Mancare, odihna etc. Nu ca tatăl care al teroriza până dimineața si nu al lăsa sa doarma la ora la care trebuie sa doarma un copil, sau sa mănânce.. Nu stiti situația si de aceea n am sa i au in considerare cele spuse de dumneavoastră.
Mulțumesc, un om care a abuzat, a agrsat a terorizat nu poate sta in preajma copilului. E un pericol D-le. O intrebare doar si sper sa nu fie cu supărare!? Dumneavoastră va- ti lasa copilul cu un om care bea zilnic si are un comportament agresiv? Iar in legătură cu copilul ca este foarte atașat este si normal sa fie. L am alăptat deoarece asa este normal... De cele mai multe ori este greu sa intarcam asa usor copilul. Depinde de copil, etc