Bună ziua, sunt o mamă disperată care încearcă din toate puterile sa își salveze copilul, si nu știu unde si cum sa cer ajutor datorită corupției etc. In mare, este vb despre un minor de 3 ani jumate care a fost crescut de mamă si nedeslipt de aceasta. Talal, daca al pot numi asa, este un om cu influență care a încercat prim orice mijloace sa ne distruga pentru ca am avut curajul sa spun stop unei relații care mi a afectat viața atât psihic cat si fizic prin abuzuri, agresiuni etc. Este un om dependent de alcool in primul rand. Am fost dată in judecată doar pt a fi manipulat a si constrânsă de a ma reîntoarce la el (răzbunare). Am fost amenințata prin copil drept șantaj.. Nu mai spun ca mi s-a spus in față că va cumpăra pe oricine in procesul pt incredintarea minorului..el si cu asociatul dansului care este si nasul copilului asa numitul - om de televiziune. Asta au si facut de la începerea procesului. O ordonanță presidentiala cumpărată pe bani. Ceea ce era imposibil de admis! Din păcate i s-a admis această cerere nejustificată! Acum urmează traunatizarea copilasului meu... De Miercuri va începe acest calvar. Nu reusesc nici sa scriu.. Sper doar ca cineva sa i-a in seamă aceste lucruri pe care le spun cu disperare!
Incercati sa precizati care este exact situatia,sunteti intr-un proces de divort,s-a admis o ordonanta presedentiala pt drept de vizita minor?De ce credeti ca minorul o sa fie traumatizat daca s-a admis un program de vizita al tatalui .Consultati-va cu av dvs sau daca nu aveti angajati-va,In mod normal situatia nu poate sa fie decat stabilirea domiciliului minorului la dvs,,,custodie comuna''si stabilirea unui drept de vizita al tatalui cu posibilitatea scoaterii minorului din domiciliul matern.C-am aceasta este practica instantelor ....
Nu am fost casatoriti legal doar concubinaj. Ordonanța presidentiala este pt programul de vizitare, da. Cred cu toata taria ca va fi afectat datorită faptului ca cel mic a fost pus in pericol de nenumărate ori de tatal lui afandu se sub influența alcoolului ex: a fost luat la volan pe genunchii dansului cand copilul avea doar 9 luni si a plecat cu el la o petrecere al ocolului silvic. Este doar un ex..
Pe program de vizita sa știți ca se poate da ordonanta si fara coruptie.
Declarați urgent apel daca mai sunteti in termen ca sa încercați să modificați programul de vizita.
Consultatia diferă de la avocat la avocat.
Ca sa aflati costul trebuie să întrebați avocatul în mod confidențial.
Oricum.de programul de vizita nu cred ca scăpați cu totul.
Mulțumesc frumos pentru raspuns... Eu sunt oricum convinsa ca această ordonanță presidentiala a fost cumpărată.. Am fost amenințata de de fostul concubin si de asociatul acestuia precum că, va plăti oricât si pe oricine...