Bună ziua, sunt o mamă disperată care încearcă din toate puterile sa își salveze copilul, si nu știu unde si cum sa cer ajutor datorită corupției etc. In mare, este vb despre un minor de 3 ani jumate care a fost crescut de mamă si nedeslipt de aceasta. Talal, daca al pot numi asa, este un om cu influență care a încercat prim orice mijloace sa ne distruga pentru ca am avut curajul sa spun stop unei relații care mi a afectat viața atât psihic cat si fizic prin abuzuri, agresiuni etc. Este un om dependent de alcool in primul rand. Am fost dată in judecată doar pt a fi manipulat a si constrânsă de a ma reîntoarce la el (răzbunare). Am fost amenințata prin copil drept șantaj.. Nu mai spun ca mi s-a spus in față că va cumpăra pe oricine in procesul pt incredintarea minorului..el si cu asociatul dansului care este si nasul copilului asa numitul - om de televiziune. Asta au si facut de la începerea procesului. O ordonanță presidentiala cumpărată pe bani. Ceea ce era imposibil de admis! Din păcate i s-a admis această cerere nejustificată! Acum urmează traunatizarea copilasului meu... De Miercuri va începe acest calvar. Nu reusesc nici sa scriu.. Sper doar ca cineva sa i-a in seamă aceste lucruri pe care le spun cu disperare!
Cel mai probabil nu va veni sa ia copilul in stare de ebrietate insa daca e alcoolic nu va putea sa stea o zi fara sa bea si atunci sigur seara va putea fi gasit baut.
Un alcoolic are anumite modificari la nivelul creierului, neaparat vorbiti cu martori, sa aveti cat mai multi si nu din familie si cereti o expertiza, la un RMN ar trebui sa se vada niste modificari daca bea de foarte mult timp.
Urmariti-l si filmati-l , discutati cu un avocat si vedeti ce probe ar fi admise in instanta si axati-va pe obtinerea lor.
Doamna daca exista si fapte de violenta, inclusiv amenintari, injuraturi, solicitati ordin de protectie. Daca sunteti cumva lovita mergeti la INML sa aveti certificat medico-legal. Totodata, pentru toate iesirile, pe care dvs le socotiti nepotrivite, ale tatalui, inregistrati cu telefonul mobil, rugati o vecina sau o prietena sa fie prezenta cand vine, care sa fie dispusa apoi sa depuna marturie in instanta.