Am o intrebare!
Tatal meu a fost operat la cap operatia a decurs bn dupa au aparut complicatii la plamani si a fost transferat pe sectia respectiva aici a fost abandonat nu i sa dat tratamentul si mancare.Fratii mei au mers in vizita si l-au gasit cum va spuneam .Trebuia sa i se puna un tub urgent pt eliminarea secretiilor de la plamani iar medicul a zis ca trebuie sa astepte la rand vreo 2 saptamani.
In acel moment am decís transferul lui la o sectie privata de ingrijiri si punerea tubului la un spital privat. LA EXTERNARE IAM CERUT MEDICULUI SA NE DEA PRESCRIPTIA MEDICALA SÍ CE TREBUIE CE TREBUIE SA FACA IN CONTINUARÉ. Raspunsul doctorului a fost:"Sa va dea unde il duceti tratamentul si indicatiile.la 5 zile dupa externare tatal meu avea hemorragia interna sa apelat 112 au venit lau luat si pe la 12 noaptea au anuntat pe sora mea ca tati este bn si il va transporta de unde lau luat.ziua urmatoare la 13 tatal meu a facut un stop cardíac din cauza sangerari ,sa apelat112 au venit au incercat resuscitarea dar tatal meu sa Stins.