avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate Sorinthorp

Activitate Sorinthorp

Buna ziua ! Socrul meu detine un titlu de proprietate pe numele mamei lui . Nu a reusit sa faca succesiunea pentru ca fratele lui ,decedat, are doi copii plecati in Statele Unite de aproape 20 de ani de care nu mai stim nimic . Socrii mei locuiesc in casa batraneasca , platesc impozitele, utilitatile sunt pe numele lui . In dorinta mea de a infiinta o mica stupina , m-am apucat sa masor suprafetele trecute in titlul de proprietate . Surpriza mare . O suprafata de 2700 metri patrati ( incluzând 800 metri patrati de curti constructii ) este ocupata ( cultivata ) de mai bine de 15 de ani de o anumita persoana . In toti acesti ani socrul meu a platit impozitul pe toata suprafata trecuta in titlul de proprietate . Persoana care foloseste acea suprafata de teren sustine ca a cumparat-o cu un act de mana ( fara a vrea sa il arate ) de la o verisoara a socrului meu . Ce putem face ca aceasta persoana sa nu mai foloseasca acea suprafata de teren ? Multumesc !
Discuție Soferul de taxi
Un sofer de taxi poate sa-si practice meseria daca temporar sau definitiv are probleme de handicap locomotor ?