avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburare de posesie

Buna ziua ! Socrul meu detine un titlu de proprietate pe numele mamei lui . Nu a reusit sa faca succesiunea pentru ca fratele lui ,decedat, are doi copii plecati in Statele Unite de aproape 20 de ani de care nu mai stim nimic . Socrii mei locuiesc in casa batraneasca , platesc impozitele, utilitatile sunt pe numele lui . In dorinta mea de a infiinta o mica stupina , m-am apucat sa masor suprafetele trecute in titlul de proprietate . Surpriza mare . O suprafata de 2700 metri patrati ( incluzând 800 metri patrati de curti constructii ) este ocupata ( cultivata ) de mai bine de 15 de ani de o anumita persoana . In toti acesti ani socrul meu a platit impozitul pe toata suprafata trecuta in titlul de proprietate . Persoana care foloseste acea suprafata de teren sustine ca a cumparat-o cu un act de mana ( fara a vrea sa il arate ) de la o verisoara a socrului meu . Ce putem face ca aceasta persoana sa nu mai foloseasca acea suprafata de teren ? Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
Sorinthorp, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme cu obtinerea actelor de proprietate la primarie (ordinul ... Bossde_Boss Bossde_Boss Probleme cu obtinerea actelor de proprietate la primarie (Ordinul prefectului). Tatal meu in varsta de 83 de ani, detine un teren si o casa batraneasca pe ... (vezi toată discuția)
Terenuri fara titluri de proprietate tdr65pnt tdr65pnt In urma decesului parintilor am mostenit o proprietate in suprafata de 1000mp la care a fost constituit titlul de proprietate. Mai avem 2 acte de vanzare ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu primaria act mostenire MARIANADemenescu MARIANADemenescu Buna ziua! Am următoarea situație: În baza unui certificat de moștenitor, am la țară o suprafață în intravilan de 150 metri pătrați+construcție, ... (vezi toată discuția)