avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terenuri fara titluri de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terenuri fara titluri de proprietate

In urma decesului parintilor am mostenit o proprietate in suprafata de 1000mp la care a fost constituit titlul de proprietate.
Mai avem 2 acte de vanzare cumparare pe 800 mp si pe o suprafata nespecificata din 1969 si 1971 pe suprafete invecinate la care vecinii sunt altii decat cei de pe titlul de proprietate existent . Vanzatorii au titlu de proprietate pe suprafetele din actele noastre de vanzare cumparare . Cum procedam sa intram in posesia terenurilor respective ( acestea au fost cultivate de socrii mei pana au decedat , dupa care au venit vanzatorii si le-au luat ) .
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2019
tdr65pnt, utilizator

Alte discuții în legătură

Parintii mei au cumparat in 1983 o casa cu terenul de 2427 mp ... ovidiuss1974 ovidiuss1974 Parintii mei au cumparat in 1983 o casa cu terenul de 2427 mp cu mentiunea in contract ca terenul aferent acestei case intra in proprietatea statului conform ... (vezi toată discuția)
Casa noastra, terenul altcuiva ionutelena ionutelena Socrii mei au cumparat in anul 1983 o locuinta impreuna cu terenul aferent.In aceea perioada nu se dadea voie sa se treaca mai mult de 250mp in act(socrii ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina loc de act autentic de vanzare cumparare romeosuceava romeosuceava Buna ziua ! Am o problema cu niste tereuri pentru care doresc o hotarare care sa tina loc de act autentic de vanzare cumparere astfel: Am cumparat ... (vezi toată discuția)