Am solicitat medicului de familie sa elibereze soției mele ultimele 7 zile de concediu medical (01.12-07.12.2018) de după naștere, să le duc la firma care a lucrat pentru a putea să- mi dea contabila ulterior decizia de suspendare a activității de la ITM,sa pot întocmi dosarul de prenatal.Acesta mi-a spus că nu poate să mi-l elibereze in luna decembrie,și să vin in ianuarie să mi-l elibereze(fără să îmi motiveze cauza). Menționez k contabila mi-a spus că trebuie să îl aduc in decembrie să poată merge la ITM sa suspende activitatea.Medicul spune că nu poate și nu poate....Cui să mă adresez ?
Dacă as opta sa întru în postnatal din data de 01 iunie (cu 3 luni înainte de a face fata 2 ani), și sa revin la munca pe 01 iulie(cu 60 de zile înainte ca fata sa împlinească vârstă de 2 ani), nu as putea sa beneficiez de acest stimulent de inserție?
Fetita mea face 2 ani pe 01.09.2018. În postnatal a întrat mama iar eu tatăl am optat sa întru în ultima luna, a-24-a. Dacă mama, nu se mai întoarce în câmpul muncii, eu tatăl pot beneficia de stimulentul de inserție pana face fata 3 ani? Menționez k muncesc și am o vechime de 12 ani.