Am inteles, multumesc pt raspuns,, deci doar de asteptat mai ramane.
Sa inteleg ca o cerere asemanatoare cu linkurile de jos ar fi necesara + legalizarea deciziei.
Buna ziua, am o nelamurire in legatura cu o amenda contraventionala primita anul trecut in vara pt care am facut contestatie si se pare ca mi s-a dat urm. rezultat:
"Dispune înlocuirea sancţiunii amenzii contravenţionale în cuantum de 870 lei aplicată petentului prin procesului verbal de inlocuire "
.Amenda am platit-o in decursul a 24 de ore
si anume (870 suma totala- platit jumate).Am fost sanctionat , la plimbarea cu bicicleta prin oras de catre Politia Rutiera.
In fine ,ideea e ca procesul s-a terminat in data de (23.11.2017) si am asteptat sa imi vina acasa Hotararea judecatoreasca, dar de atunci au trecut 3 luni si nu am primit acte acasa in legatura cu decizia.Am verificat pe net rezultatul si se pare ca e anuntat acolo Documentul de Hotarare.
As dori niste sfaturi cum sa procedez mai departe in recuperarea sumei platite in cadrul amenzii, (suma de 435 de lei). Mentionez ca am facut toate actele si cererile de unul singur in cadrul procesului ,iar acum dupa terminarea acestuia sunt intr-un impas .
Multumesc anticipat.