avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Activitate carolina0502

Activitate carolina0502

Buna ziua,

Va mulțumesc frumos pentru răspuns.
Buna ziua,

Îmi cer scuze ca insist însă departamentul HR îmi spune cu totul altceva. Exemplu concret:
CIM pe neterminata in momentul in care aveam funcția customer representative. In momentul de fata am funcția de relationship manager. Managerul meu nu îmi mai prelungește perioada pentru care am fost angajata pe functia de relationship manager (6luni)și ma întoarce pe functia de customer representative. In actul adițional nu scrie functia pe care am contract pe perioada neterminata, lucru pe care nu îl înțeleg.. decid eu pe ce funcție am perioada nedeterminata?
Nu mai înțeleg nimic.
Buna ziua,

Ultima funcție fiind cea actuala?
Înțeleg ca îmi Spuneti ca perioada nedeterminata este cea actuala?
Buna ziua,

De la primul cim pe perioada determinata pana la cel pe perioada nedeterminata da, dar nu este specificata funcția in actul adițional in care mi se specifica perioada nedeterminata. Iar de la semnarea acelui act adițional pana in prezent mi s-a mai schimbat funcția de 3 ori.

Mulțumesc
Buna seara,

Da, am fost angajata cu c pe perioada determinata și mi s-a prelungit contractul pana la 3 ori și ulterior pe perioada nedeterminata.
In cu assignementul, da, este vorba despre act adițional pentru funcția curenta.
Ma puteți sfătui va rog frumos?
Mulțumesc
Buna ziua,

Am nevoie de o clarificare in ceea ce priveste contractul de munca pe perioada nedeterminata. Sunt anagata a unei companii multinationale incepand cu data de 03.12.2013. Am avut contract pe perioada determinata de 3 ori si ulterior mi s-a facut contract pe perioada nedeterminata insa in actul aditional nu este specificata pozitia. De la data angajarii pana in prezent este a 5a pozitie pe care activez in companie. Pe pozitia actuala am avut assignment pe perioada determinate de 6 luni repetat timp de 2 ani si decizia este de a nu mi se prelungi acest aditional.
In aceasta situatie, eu concret pe ce pozitie am contract pe perioada nedeterminata cu aceasta companie?

Multumesc,
Carolina